REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Klaipėdoje medalius išsidalijo Lietuvos dešimties sportinių šokių čempionato dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Suaugusiųjų grupėje šalies čempionais tapo Kauno "Sūkurio" šokėjai Tomas Slausgalvis ir Gintarė Bankauskaitė, finale aplenkę Kauno "Midos" porą Dainių Dimšą ir Simoną Mitkutę.

REKLAMA

Bronza atiteko dar vienam "Sūkurio" duetui - Valerijui Osadčenko ir Olgai Osadčenko.

Jaunimo (iki 18 metų) grupėje čempionais tapo Klaipėdos "Žuvėdros" šokėjai Edvardas Racius ir Jakaterina Plikosova , aplenkę prizininkais tapusius Edvardą Sodeiką ir Viktoriją Kunauskaitę (Kauno "Kaspinas") bei Edgaras Baltaragį ir Eveliną Kalkauskaitę (Kauno "Rolo").

Jaunių pirmoje grupėje (14-15 m.) nepralenkiami buvo Simonas Stanevičius ir Greta Laurinaitytė (Vilniaus "Alemanda" ir Kauno "Sūkurys"). Antroje vietoje liko Ligitas Bernatavičius ir Eglė Valentaitė (Alytaus "Alemana"), trečioje Ernestas Monginas ir Vaida Lukauskaitė (Klaipėdos "Žuvėdra").

REKLAMA
REKLAMA

Jaunių antroje grupėje (14-15 m.) nugalėjo Sergejus Skripčenko ir Goda Zajauskaitė (Palangos moksleivių klubas). Sidabras atiteko Tomui Fainšil ir Akvilei Sinkevičiūtei (Kauno "Santaka"), bronza - Silvestrui Koroliovui ir Evelinai Butkutei (Vilniaus "Juventos").

Lietuvos čempionato nugalėtojai ir prizininkai atstovaus Lietuvai Europos ir pasaulio čempionatuose bei taurių varžybose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų