REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygoje Ulanovo laukia autsaideriai, o Gudaičio – vieni iš lyderių

transliacijų tvarkaraštis

Nors šią savaitę Sankt Peterburgo „Zenit“ su Artūru Gudaičiu pralaimėjo Eurolygos lyderei „Barcelona“ komandai, bet šis Rusijos klubas toliau realiai pretenduoja į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.

Nors šią savaitę Sankt Peterburgo „Zenit“ su Artūru Gudaičiu pralaimėjo Eurolygos lyderei „Barcelona“ komandai, bet šis Rusijos klubas toliau realiai pretenduoja į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA

„Zenit“ (13, 7) užima penktąją vietą. Šios ekipos ketvirtadienį laukia dar vienas itin rimtas iššūkis – mūšis išvykoje su Milano „Armani“ (14, 7). „Dizaineriai“ po penkių pergalių iš eilės šoktelėjo į trečiąją poziciją.

Vidurio puolėjas iš Lietuvos, anksčiau atstovavęs Milano komandai, paskutiniu metu žaidžia puikiai. Jis per pastaruosius penkis mačus rinko nuo 21 iki 28 naudingumo balų. A.Gudaitis įmeta 10,8 taško, atkovoja 4,4 kamuolio, sukaupia 14,3 naudingumo balo.

Ant itin aukštos bangos pakilusi Stambulo „Fenerbahce“ (12, 10) su E. Ulanovu laimėjo jau septynias dvikovas iš eilės. Turkijos klubas, kuris rikiuojasi devintas, gali ir dar pratęsti pergalių seriją, nes ketvirtadienį svečiuose susitiks su autsaideriu Maskvos srities „Chimki“ (2, 20).

REKLAMA
REKLAMA

E. Ulanovas puldamas nežiba – renka tik 4,7 taško. Jis per paskutines dvejas rungtynes iš viso surinko tik du taškus. Tiesa, lengvasis puolėjas vertinamas dėl gynybos.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (16, 6), kuri yra turnyro lyderė, ketvirtadienį svečiuose susitiks su Pirėjo „Olympiacos“ (11, 11). Katalonijos komanda šventė penkias pergales iš eilės. Graikijos ekipa žengia 11-ta.

Šeštojoje pozicijoje esantis Kauno „Žalgiris“ (13, 9) penktadienį išvykoje bandys palaužti krizę išgyvenančią Vitorijos „Baskonia“ ekipą (9, 13). Pastaroji suklupo keturis sykius paeiliui. Žalgiriečiai triumfavo aštuoniose iš paskutinių dešimties dvikovų.

„Baskonia“ aprangą vilki lietuviai Rokas Giedraitis bei Tadas Sedekerskis. R. Giedraitis yra rezultatyviausias Vitorijos ekipos krepšininkas. Jo kraityje – 11,5 taško, 37,1 proc. pataikytų tolimų metimų. T. Sedekerskis įmeta po 3 taškus, sugriebia 2,8 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo rato rungtynėse Kaune 92:73 pajėgesni buvo Lietuvos čempionai. Šiuolaikinėje Eurolygoje komandos grumsis 24-tą kartą. Kolkas 13:10 pirmauja Vitorijos krepšininkai.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ ketvirtadienį bei penktadienį transliuos šešerias Eurolygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

sausio 28 d.

18.45 val. „Chimki“ – „Fenerbahce“ („Go3“),

20.45 val. „Olympiacos“ – „Barcelona“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.30 val. ‚Armani“ – „Zenit“ („Go3“);

Sausio 29 d.

18.45 val. CSKA – „Bayern“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

20.45 val. ALBA – „Real“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.45 val. „Baskonia“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų