REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolygos lyderė „Barcelona“ antradienį sieks revanšo rungtynėse su puikiai šį sezoną žaidžiančia Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda.

Eurolygos lyderė „Barcelona“ antradienį sieks revanšo rungtynėse su puikiai šį sezoną žaidžiančia Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (15 pergalių, 6 pralaimėjimai) dabar laimėjo keturiskart iš eilės, o trečiąją vietą užimantis „Zenit“ (13, 6) triumfavo penkeriose iš pastarųjų šešerių rungtynių.

Pirmojo rato susitikime Sankt Peterburgo „Zenit“, kuriai atstovauja Artūras Gudaitis, namie netikėtai 74:70 palaužė Katalonijos komandą. Tada dėl koronaviruso „Barcelona“ ekipai nevadovavo Š. Jasikevičius, o jį pavadavęs Tomas Masiulis turėjo susitaikyti su pralaimėjimu.

Vidurio puolėjas A. Gudaitis pastaruoju metu žaidžia tarsi iš natų. Jis per pastarąsias ketverias rungtynes vidutiniškai pelnė 18,2 taško ir rinko net po 26 naudingumo balus. Pagal šį rodiklį (vid. 13,9) lietuvis yra pirmas komandoje. A.Gudaitis šį sezoną vidutiniškai įmeta 10,8 taško, atkovoja 4,3 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA

„Zenit“ klubui diriguojantis Xavi Pascualis anksčiau treniravo Š. Jasikevičių, kai šis gynė „Barcelona“ garbę. Šaras ne kartą yra sakęs, kad katalonas yra vienas geriausių Eurolygos strategų. Sankt Peterburgo komandos aprangą vilki Kevinas Pangosas ir KC Riversas, kurie buvo Š. Jasikevičiaus auklėtiniai Kauno „Žalgiryje“.

REKLAMA

Įsibėgėjusi Stambulo „Fenerbahce“ (11, 10) su Edgaru Ulanovu antradienį savo aikštėje sieks septintosios pergalės iš eilės. Turkijos ekipa priims Tel Avivo „Maccabi“ (10, 11). „Fenerbahce“ yra 11-ta, o „Maccabi“ krepšininkai – 12-ti. Pirmojo rato rungtynėse Tel Avive 75:65 triumfavo „Fenerbahce“.

E. Ulanovas praėjusiame ture į Maskvos CSKA krepšį neįmetė nė taško. Lengvasis puolėjas vidutiniškai pelno tik 4,9 taško, bet neblogai meta tritaškius (38,9 proc.).

„Žalgiris“ (12, 9) trečiadienį Ispanijoje kovos su „Valencia“ (11, 10). Pirmajame rate Lietuvoje 94:82 pergalę šventė Valensijos ekipa. Ispanijos klubo rezultatyviausias krepšininkas yra slovėnas Klemenas Prepeličius. Atakuojantysis gynėjas renka 11,2 taško. Beje, „Valencia“ žaidėjai taikliausiai Eurolygoje meta dvitaškius (59,8 proc.).

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos čempionai užima šeštąją vietą, o Ispanijos klubas – devintąją. Šiuolaikinėje Eurolygoje šios komandos susitiks devintąjį kartą. Tik dusyk pajėgesni buvo žalgiriečiai.

„TV3 Sport“ kanalas ir naujos kartos televizija „Go3“ antradienį bei trečiadienį tiesiogiai parodys penkias Eurolygos dvikovas.

Transliacijų tvarkaraštis:

sausio 26 d.

19.45 val. „Fenerbahce“ – „Maccabi“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.30 val. „Armani“ – „Olympiacos“ („Go3“),

21.45 val. „Barcelona“ – „Zenit“ („TV3 Sport“, „Go3“);

Sausio 27 d.

20.45 val. ALBA – CSKA („Go3“),

21.50 val. „Valencia“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų