REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Latvijos vyrų krepšinio rinktinei iškilo pavojus nepatekti į 2022 metų Europos čempionatą. Atrankos turnyre latviai pralaimėjo abejas pirmąsias rungtynes, todėl  jiems šią savaitę itin svarbu iškovoti bent vieną pergalę dviejuose mačuose.

Latvijos vyrų krepšinio rinktinei iškilo pavojus nepatekti į 2022 metų Europos čempionatą. Atrankos turnyre latviai pralaimėjo abejas pirmąsias rungtynes, todėl  jiems šią savaitę itin svarbu iškovoti bent vieną pergalę dviejuose mačuose.

REKLAMA

Estijos nacionalinės komandos padėtis kiek geresnė. Ji jau laimėjo vieną dvikovą iš dviejų, tačiau iki kelialapio į žemyno pirmenybes vis tiek dar toloka

Antrasis atrankos varžybų „langas“ bus atidarytas lapkričio 27-30 dienomis. Tuo laikotarpiu ekipos sužais po dvejas rungtynes. Šįkart varžybos vyks vadinamojo burbulo principu – kovos grupėse vyks tame pačiam mieste ir toje pačioje arenoje.

Į Europos čempionatą prasibraus po tris geriausias rinktines iš aštuonių grupių. Čekija, Gruzija, Vokietija, Italija, kaip būsimųjų pirmenybių šeimininkės, jau turi teisę rungtyniauti „Eurobasket 2022“.

REKLAMA
REKLAMA

Latvijos krepšininkai H grupėje užima paskutinę, ketvirtąją vietą. Jie abejose rungtynėse suklupo po dramatiškos kovos. Latviai 61:62 namie nusileido Bosnijai ir Hercegovinai bei svečiuose po dviejų pratęsimų 104:110 – Bulgarijai. Penktadienį Latvija kovos su graikais, o sekmadienį – su bosniais. Šios grupės varžybos bus rengiamos bosnių tvirtovėje Sarajeve. Graikija turi dvi pergales, Bulgarija bei Bosnija ir Hercegovina – po vieną.

REKLAMA

B grupėje pirmauja abiejose dvikovose triumfavę Italijos krepšininkai. Estija ir Rusija laimėjo po kartą, o Šiaurės Makedonija patyrė dvi nesėkmes. Estai šeštadienį išbandys jėgas su rusais, o pirmadienį – su makedonais. Rungtynės vyks Taline. Estijos komanda turnyro starte svečiuose 81:72 palaužė Šiaurės Makedoniją, o antrosiose rungtynėse namie įnirtingai priešinosi Italijai, bet pripažino varžovų pranašumą 81:87.

Lietuvos ekipa Vilniaus „Siemens“ arenoje penktadienį pirmą kartą žais su Danija, o sekmadienį mėgins revanšuotis Belgijai. Lietuviai C grupėje šventė vieną pergalę iš dviejų galimų. Jie net 65:86 išvykoje nusileido belgams, o paskui savo žiūrovų akivaizdoje 97:89 privertė pasiduoti Čekiją.

REKLAMA
REKLAMA

Belgijos krepšininkai laimėjo abu sykius. Vieną pergalę, be Lietuvos, nuskynė Čekija, o Danijos sėkmė dar neaplankė.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ nuo penktadienio iki pirmadienio parodys net dešimt „Eurobasket 2022“ dvikovų. TV3 transliuos Lietuvos rinktinės kovas

Transliacijų tvarkaraštis:

lapkričio 27 d.

16.20 val. Čekija – Belgija („TV3 Sport“, „Go3“),

18.50 val. Graikija – Latvija („TV3 Sport 2“, „Go3“),

19.20 val. Lietuva – Danija („TV3 Sport“, TV3, „Go3“);

Lapkričio 28 d.

15.50 val. Italija – Šiaurės Makedonija („Go3“),

20.20 val. Estija – Rusija („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Lapkričio 29 d.

16.20 val. Danija – Čekija („Go3“),

19.20 val. Lietuva – Belgija („TV3 Sport 2“, TV3, „Go3“),

21.50 val. Bosnija ir Hercegovina – Latvija („TV3 Sport 2“, „Go3“);

Lapkričio 30 d.

15.50 val. Rusija – Italija („TV3 Sport 2“, „Go3“),

20.20 val. Estija – Šiaurės Makedonija („TV3 Sport 2“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų