REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelonos“ klubą neseniai sukrėtė permainos, kai atsistatydino tiek prezidentas Josepas Bartomeu, tiek visa direktorių taryba.

„Barcelonos“ klubą neseniai sukrėtė permainos, kai atsistatydino tiek prezidentas Josepas Bartomeu, tiek visa direktorių taryba.

REKLAMA

Vienas iš realiausių kandidatų pakeisti J.Bartomeu yra Victoras Fontas. Jis, kalbėdamas su „Sky Sports News“, patikino, kad yra paruošęs planą, kaip sugrąžinti šlovę katalonų klubui.

„Sakyčiau, kad praėjusiame dešimtmetyje mes turėjome geriausią žaidėjų kartą, kokią futbolo pasaulis tik yra matęs. Tokią žaidėjų kartą pakeisti labai sudėtinga, ypač kai konkurencija tokia didelė, o klubų savininkai labai pajėgūs. „Barcelonai“ taip pat reikia didelių investicijų stadiono atnaujinimui, o visa tai reikia padaryti tuo metu, kai pasaulį krečia viena didžiausių kada nors buvusių krizių. Akivaizdu, kad mums reikia gero plano tam, kad galėtume susidoroti su visais iššūkiais.

Mums reikia susigrąžinti tuos žmones, kurie geriausiai žino „Barcelonos“ žaidimo stilių. Pepas Guardiola, Xavi, Iniesta ir Puyolis geriausiai supranta šį stilių, bet šiuo metu jie nedirba mūsų klube. Turime juos pasikviesti atgal, kad turėtume konkurencingą projektą. Turime įrodyti Messi, kad jis yra konkurencingo projekto dalis ir kad kitąmet galės kovoti dėl Čempionų lygos titulo. Beveik neabejojame, kad jei mūsų komanda perims „Barcelonos“ vairą, tuomet mes užtikrinsime, jog Messi liks klube ilgesniam laikui“, – sakė V.Fontas.

REKLAMA
REKLAMA

V.Fontas taip pat pažymėjo, kad J.Bartomeu pareiškimai apie norą prisijungti prie naujai kuriamos Europos Superlygos jam pasirodė keisti. Anot V.Fonto, sprendimus reikėtų paskelbti tada, kai lyga bent jau pradės egzistuoti.

„Visada sakiau, kad reikia ieškoti būdų, kaip stiprinti pajėgiausią Senojo žemyno klubinį turnyrą. Kita vertus, reikia išlaikyti ir stiprius nacionalinius čempionatus, nes tai svarbu visam sportui ir futbolo ekosistemai“, – aiškino V.Fontas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų