REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijoje skaidrių rinkimų reikalaujantys protestuotojai savaitgalį vėl buvo vaikyti, naudojant jėgos struktūras.

Baltarusijoje skaidrių rinkimų reikalaujantys protestuotojai savaitgalį vėl buvo vaikyti, naudojant jėgos struktūras.

REKLAMA

Nuo OMON nukentėjo ir legendinės Baltarusijos biatlonininkės Darijos Domračevos brolis Nikita. Paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip OMON yra apsupę sporto žvaigždės artimąjį. Jo veidas tuo metu jau buvo stipriai sumaitotas. Nikita vėliau buvo nuvežtas į tardymo izoliatorių ir tik tada – į ligoninę.

Pats vyras patikino, kad nieko blogo nepadarė ir neprotestavo, o tiesiog važiavo dviračiu pas mamą, kai jį užpuolė juodai apsirengę pareigūnai ir žiauriai jį sumušė. Nikitos teigimu, jo asmeniniuose daiktuose OMON nerado jokios draudžiamos simbolikos. Pati D.Domračeva situacijos kol kas nepakomentavo. Baltarusijos biatlonininkė kiek anksčiau jau kreipėsi į šalies valdžią, ragindama nutraukti jėgos naudojimą prieš taikius protestuotojus.

34-erių baltarusė profesionaliai sportavo iki 2018 m. ir spėjo tapti viena tituluočiausių visų laikų šalies sportininkių. D.Domračeva olimpinėse žaidynėse iškovojo net 4 aukso, 1 sidabro ir 1 bronzos medalius. Pasaulio čempionatuose ji laimėjo dar 2 aukso, 4 sidabro ir 1 bronzos medalius.

REKLAMA
REKLAMA

2015 m. D.Domračeva iškovojo ir pagrindinę pasaulio taurę, o dar 5 taures pelnė atskirų rungčių įskaitose. Baltarusė iš viso laimėjo 34 pasaulio taurės etapus, o ant podiumo lipo 81-ą kartą.

D.Domračeva yra ištekėjusi už legendinio biatlonininko Ole Einaro Bjoerndaleno. 2016 m. jiems gimė dukrelė Ksenia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų