REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijoje vykstančias prestižines „Giro d‘Italia“ vyrų plento dviračių lenktynes apkartino šiurpus incidentas ketvirtajame etape.

Italijoje vykstančias prestižines „Giro d‘Italia“ vyrų plento dviračių lenktynes apkartino šiurpus incidentas ketvirtajame etape.

REKLAMA

Anot pranešimų, antradienį vykusiame etape sraigtasparnis skrido per žemai, sukėlė oro sūkurį ir išjudino vieną iš pastatytų barjerų. Teigiama, kad barjeras trenkėsi į Lucą Wackermanną ir Etienne‘ą van Empelį. Abu dviratininkai liko gulėti ant asfalto. Laimei, E.van Empelis greitai atsigavo ir pratęsė lenktynės, o L.Wackermanno situacija buvo liūdnesnė.

Įtariama, kad Italijos dviratininkui lūžo nugaros slanksteliai, jis taip pat patyrė smegenų sutrenkimą, jam lūžo nosis, jis stipriai nusibrozdino rankas ir susižeidė veidą. L.Wackermannui lenktynės po šios avarijos baigėsi.

Trečiadienį vykusiame penktajame etape nugalėjo italas Filippo Ganna („Ineos Grenadiers“ komanda), nuvažiavęs 225 km per 5 val. 59 min. 17 sek. Jis 25 sek. aplenkė austrą Patricką Konradą („Bora-hansgrohe“) ir portugalą Joao Almeidą („Deceuninck-QuickStep“). Ignatas Konovalovas, kaip ir kiti „Groupama-FDJ“ nariai, tausojo jėgas sprinto etapams, atsiliko 28 min. 47 sek. ir buvo 132-as.

Bendroje įskaitoje lyderiu liko J.Almeida (17:06:23). 43 sek. atsilieka ispanas Pello Bilbao („Bahrain-McLaren“), o 48 sek. – olandas Wilco Keldermanas („Team Sunweb“).

„Giro d‘Italia“ lenktynių dalyvių tradiciškai laukia 21-as etapas. Iki spalio 25 d. jie turės įveikti beveik 3496 km.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų