REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šių metų Dakaro ralis pasiglemžė antrąją gyvybę. Mirė 48-metų motociklininkas Edwinas Straveris.

 Šių metų Dakaro ralis pasiglemžė antrąją gyvybę. Mirė 48-metų motociklininkas Edwinas Straveris.

REKLAMA

Kaip jau rašėme prieš keletą dienų, Nyderlandų sportininkas avariją patyrė Dakaro 11-tame etape, kai vienam iš punktų krito nuo motociklo. Jam buvo suteikta pagalba, kai jo širdis sustoji plakti net 10 minučių. Iš pradžių jį prižiūrėjo medikai Rijado ligoninėje, tačiau artimiausiomis dienomis jis turėjo būti pervežamas į gimtinę. 

Motociklininkui buvo konstatuota smegenų mirtis, o penktadienį patvirtinta, deja, kad E.Straveris paliko šį pasaulį. Jis mirė artimųjų žmonių apsuptyje.

Autosporto bendruomenė perdavė užuojautą E.Straverio artimiesiems. Nyderlandietis visų prisimenamas kaip labai ramus, malonus ir nuolat padėti sutikdavęs sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbėjome su Edwinu per poilsio dieną. Jis sakė, kad antrąją savaitę važiuos ramiai, nes jo pagrindinis tikslas yra finišas. Jo šeima planavo atvykti į finišo podiumą ir ten jį pasveikinti. Deja, viskas baigėsi tragiškai...“, - sukrėstas kalbėjo Dakare dirbęs Ronaldas Strateris.

REKLAMA

E.Straveris Dakaro ralyje dalyvavo trečią kartą. 2018 m. jis buvo 49-as, o 2019 m. – 30-as. Pernai jis tapo „Originals by Motul“ klasės nugalėtoju, kurioje motociklininkai važiuoja vieni be jokios komandos.

Tai yra antroji netektis šių metų Dakaro ralyje. Lenktynių metu skaudžiai krito ir nuo patirtų sužalojimų neišgyveno ir motociklininkas iš Portugalijos Paulo Goncalvesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų