REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos ledo ritulio rinktinės žvaigždė Jevgenijus Kuznecovas turi rimtų problemų, rašo JAV žiniasklaidos gigantas „New York Post“.

Rusijos ledo ritulio rinktinės žvaigždė Jevgenijus Kuznecovas turi rimtų problemų, rašo JAV žiniasklaidos gigantas „New York Post“.

REKLAMA

Pirmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė 20-ies sekundžių trukmės vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas NHL Vašingtono „Capitals“ klube rungtyniaujantis J. Kuznecovas.

Įraše matyti, kaip 27-erių rusas sėdi prie stalo, ant kurio matosi galimai alkoholinis butelis ir baltų miltelių takeliai.

Praktiškai nėra abejonių, kad šie milteliai – narkotinės medžiagos.

Rusijoje dėl šio vaizdo įrašo kilo masinis skandalas, todėl šalies ledo ritulio federacija ir sporto ministerija nieko nelaukdamos pradėjo atskirus tyrimus.

Pats J. Kuznecovas patvirtino, kad šiame įraše tikrai nufilmuotas būtent jis, tačiau griežtai paneigė kada nors vartojęs narkotines medžiagas.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, aš mačiau, kad socialiniuose tinkluose pasirodė šis vaizdo įrašas. Aš tik noriu pasakyti, kad tikrai ne visada esu susijęs su tuo, kas vyksta šalia manęs. Savo gyvenime niekada nesu vartojęs narkotikų ir nesiruošiu to daryti. Jeigu kažkam kyla įtarimų, esu pasiruošęs bet kurią akimirką atlikti medicininę ekspertizę“, – teigė J. Kuznecovas.

REKLAMA

Šis vaizdo įrašas nufilmuotas 2018-ais metais Las Vegase, kai Vašingtono „Capitals“ laimėjo NHL čempionų vardus ir „Stanley“ taurę.

Sportininkas tvirtina, kad tada tiesiog svečiavosi pas pažįstamus viename iš viešbučio kambarių.

„Kai pamačiau, kas ten vyksta – nepažįstamos moterys, neaiškūs dalykai ant stalo, iškart paskambinau draugui ir kaip įmanoma greičiau sprukau iš to kambario. Gaila, kad kažkas sugalvojo išplatinti šį vaizdo įrašą būtent po mūsų rinktinės pralaimėjo pasaulio čempionato pusfinalyje. Tikrai neturiu ką slėpti, tegul tai lieka sąžinės reikalu šį klipą išplatinusiam asmeniui“, – leidiniui „Sport-Express“ teigė savo versiją pateikęs ledo ritulininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad savaitgalį Slovakijoje pasibaigusiame pasaulio ledo ritulio čempionate Rusijos rinktinė iškovojo bronzos medalius.

Visgi, visa Rusija iš šios komandos laukė tik aukso, todėl bronzinis pasiekimas įvertintas neigiamai.

Sportininko atstovaujamas Vašingtono „Capitals“ klubas išplatino viešą pranešamą, kuriame teigiama, kad dėl šio vaizdo įrašo yra pradėtas vidinis tyrimas.

J. Kuznecovas NHL lygoje žaidžia nuo 2014-ųjų metų ir per šį laiką visada vilkėjo tik „Capitals“ marškinėlius.

2018-aisiais rusas su šia ekipa triumfavo NHL čempionate.

Tą sezoną jis buvo rezultatyviausias lygos atkrintamųjų varžybų žaidėjas, viso surinkęs 32 taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų