REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak urologų, vyrai visuomet nori būti eržilai, tačiau tam koją kartais pakiša sveikatos negalavimai. Pasak Kauno klinikų Urologijos klinikos dministratoriaus gydytojo urologo dr. Darijaus Skaudicko, erekcijos sutrikimai vyrui ne tik didžiausias galvos skausmas, bet gyvenimo diskomfortas.

REKLAMA
REKLAMA

Pastebėta, kad kuo dažnesni lytiniai santykiai, tuo mažesnė tikimybė patirti erekcijos sutrikimus

REKLAMA

Pasak mediko, erekcijos sutrikimai tampa vis dažnesne stipriosios lyties problema. Erekcijos sutrikimas - tai nesugebėjimas pasiekti arba palaikyti pakankamo varpos sustandėjimo, reikalingo visaverčiam lytiniam aktui atlikti.

Sutrikimas gali būti lengvas, kai varpa kartais nesukietėja; vidutinis, kai varpa nevisiškai sukietėja; ir sunkus, kai varpa visai nesukietėja. Pasak D.Skaudicko, vyrų bendra sveikata ir erekcijos kokybė yra neatskiriamai susiję.

REKLAMA
REKLAMA

Erekcijos sutrikimo priežastys gali būti labai įvairios: psichologinės, cukrinis diabetas ar širdies ir kraujagyslių ligos. Erekcija taip pat gali sutrikti ir dėl vaistų vartojimo. Visavertei erekcijai svarbus sveikas gyvenimo būdas, geri poros tarpusavio santykiai, jauki, rami aplinka lytinių santykių metu. Erekcijos sutrikimais dažniausiai skundžiasi vyrai, peržengę keturiasdešimties metų ribą. Tačiau visas šias problemas šiandien galima išspręsti pritaikius reikiamą gydymą. Deja, vyrai dažniausiai apie tokius dalykus gėdijasi atvirai pasakoti ir, pasak medikų, tai yra didžiausias kliuvinys laimingam vyro gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Verta žinoti:

Turintiems nusiskundimų erekcija yra pravartu pasitikrinti testosterono koncentraciją kraujyje. Testosteronas - tai steroidinis hormonas, kurio daugiausia gaminama sėklidėse ir jis yra atsakingas už vyrų seksualinio gyvenimo kokybę: lytinį potraukį, potenciją bei vaisingumą. Siekiantiems palaikyti testosterono koncentraciją aukščiausiose fiziologinės normos ribose, tinkami tokie augaliniai nehormoniniai preparatai kaip „Tribestan“. Šis standartizuotas gulsčiosios ragužės ekstraktas yra itin tinkama priemonė siekiantiems palaikyti gerą erekciją. „Tribestan“ Lietuvos vyrų yra žinomas beveik 10 metų kaip tikrai aukštos kokybės produktas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų