REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj ryte TV3 televizijos žiūrovus žadins maloniu šeštadienio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ bei nuotaikingi jos herojai. Šį kartą dėl geresnio kulinaro vardo susirungs du geri bičiuliai – tai renginių vedėjas Tomas Grigaitis ir šokėjas Saulius Skambinas.

Rytoj ryte TV3 televizijos žiūrovus žadins maloniu šeštadienio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ bei nuotaikingi jos herojai. Šį kartą dėl geresnio kulinaro vardo susirungs du geri bičiuliai – tai renginių vedėjas Tomas Grigaitis ir šokėjas Saulius Skambinas.

REKLAMA

O kuris iš jų vertas iš šios kulinarinės dvikovos išeiti su nugalėtojo karūna nuspręs jų artimas draugas, iliuzionistas Nicholas Kin.

Naujoje laidos studijoje, įsikūrusioje legendiniame Kauno restorane „Miesto sodas“ esančiose kūrybinėse dirbtuvėje „Gastro siena“, Tomas kartu su ilgamete laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene keps lašišos pyragą su špinatais, o Saulius, padedamas „Kamado Bono“ grilių profesionalo Tomo Petrylos, gamins įmantrų, iš Indijos atkeliavusį ir dar karalienės Viktorijos karaliavimo laikais Britanijoje itin išpopuliarėjusį „Kedgeree“ patiekalą.

Profesionalus šokėjas, televizijos projektų dalyvis Saulius Skambinas – vienas charizmatiškiausių bei žaviausių Lietuvos vyrų, tačiau jis ne tik grakščiai sukiojasi ant parketo, bet ir yra puikus šeimos vyras. Prieš beveik dešimtmetį viename šokių projekte įsiliepsnoję jausmai dainininkei Karinai Krysko tebedega iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, - gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią laidoje negailės Saulius.

REKLAMA

Prisiminęs vaikystę, S. Skambinas tikins, jog už dabar pasiektą šokėjo karjerą jis dėkoti turėtų tik savo mamai.

„Šokėjo karjerą už mane pasirinko mano mamytė, aš išpildžiau jos gyvenimo svajonę – tai, ko ji pati galbūt nedarė. Į šokius ji mane leido nuo pat darželio. Iš pradžių tai atrodė kaip pramoga, o kai prasidėjo pirmos pergalės, pasinėriau į veiklą, daug dirbau, visas gyvenimas ėmė suktis aplink šokius“, – pasakos S. Skambinas.

Visgi septynerių sūnų Majų kartu su žmona Karina auginantis Saulius tikina, kad dar nėra apsisprendęs, ar savo atžalą taip pat skatinti eiti šokėjo keliu. „Manau, jis eis savo keliu“ , – pasakos S. Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau be atvirų pokalbių laidoje laukai ir įnirtinga kulinarinė kova, kur priešininkų komandoje jaunatviškos energijos ir gero humoro jausmo nestokojantis, vienas populiariausių Lietuvoje renginių vedėjų Tomas Grigaitis kaip niekad kruopščiai demonstruos savo kulinarinius sugebėjimus.

„Esu išmokęs, kad gaminant nereikia nieko normuoti skaičiais, viską reikia dėti iš intuicijos, o druską reikia berti kaip filosofui – labai atsakingai ir apgalvotai“, - patarimų maisto gamyboje žiūrovams negailės Tomas.

Kaip žinomiems Lietuvos vyrams seksis suktis virtuvėje, kokia yra sėkmingo renginių vedėjo karjeros paslaptis, kaip šokių projekte užgimę K. Krysko ir S. Skambino jausmai peraugo į ilgametį, negęstantį šeimos židinį ir kurio – Tomo ar Sauliaus – gamintas patiekalas labiau patiks šio ryto teisėjui? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų