REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Karolina Meschino (nuotr. Instagram)

Praėjusių metų pabaiga socialinių tinklų žvaigždei Karolinai Meschino tapo tikru iššūkiu. Internete paplito apsinuoginusios merginos vaizdo įrašai, kuriuos ji prieš kelis metus siuntė savo buvusiam širdies draugui.

82

Praėjusių metų pabaiga socialinių tinklų žvaigždei Karolinai Meschino tapo tikru iššūkiu. Internete paplito apsinuoginusios merginos vaizdo įrašai, kuriuos ji prieš kelis metus siuntė savo buvusiam širdies draugui.

REKLAMA

Praėjus kuriam laikui, Karolina pagaliau ryžosi kalbėti.

Atvirą interviu apie savo išgyvenimus ji davė „Žinių radijo“ laidos „Pasimatymai“ vedėjai Beatai Tiškevič.

Šiuo metu vyksta tyrimas, kurio metu bus siekiama nubausti visus tuos, kurie prisidėjo prie intymių Karolinos vaizdo įrašų platinimų. „Apie pačią situaciją daug komentuoti negaliu, nes man paprasčiausiai neleidžia. Vyksta tyrimas, ir aš labai laukiu, kad jis greičiau išsispręstų“ – sakė socialinių tinklų žvaigždė pridėdama, kad asmuo, kuris pirmasis paplatino vaizdo įrašus, dar neišsiaiškintas.

Karolina laidoje neslėpė, kad to, ką patyrė, nelinkėtų niekam. „Buvo nežmoniškai skaudu, nes daug pašalinių žmonių, kurie nėra absoliučiai susiję, labai mėgavosi ir dalyvavo tame platinime. Man labai keista, kad daugiau galbūt net buvo merginų, kurios tai darė ir tiesiog mėgavosi tuo pažeminimu“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjos B. Tiškevič pagirta, kad stipriai atlaikė situaciją, Karolina atskleidė, kaip buvo iš tiesų: „Per „Instagram’ą“ gal tik atrodė, kad aš viską labai stipriai atlaikiau, nes aš tuos tekstus, kuriuos rašiau, rašiau ne valandą ir ne dvi. Aš kaupiausi ir valiau telefoną nuo ašarų.“

REKLAMA

Ir nors vėliau K. Meschino labai palaikė tėvai, iš pradžių jų reakcijos ji neslėpė bijojusi. „Čia greičiausiai buvo 3 sunkiausios dienos per mano 23 metų gyvenimą. Aš negalvojau, kad mano organizmas gali tiek verkti – aš tikriausiai išverkiau visus organizmo skysčius. Atrodė, kad vidus plyš iš gėdos vien pagalvojus, ką tėtis, ką mama pasakys“, – skaudžiais prisiminimais „Pasimatymuose“ dalijosi mergina.

Karolina teigė, kad iš pradžių tikėjosi, jog tai – tik dar vienas pokštas, kuris internete praeis, tačiau vis to nesulaukė. „Mama verkdama sakė: „Ačiū Dievui, Karolina, kad tau nėra 16 metų, nes jei tau būtų 16, nežinia, ar tu dar būtum čia“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė laidoje atskleidė, kad su šeima ir mylimuoju Remigijumi jie namie praleido beveik visą savaitę, o ypatingai ji dėkoja tėčiui, kuris situaciją priėmė ramiai. Anot Karolinos, šis dukrai priminė, kad tokia populiarumo kaina.

Vis dėlto nors dabar vyksta tyrimas, o prie vaizdo įrašų platinimo prisidėję asmenys bus nubausti, K. Meschino Beatai atskleidė, kad iš pradžių net ir policija rimtai į jos situaciją nežiūrėjo. „Pati siuntei – pati kalta“, – tokius žodžius buvo išgirdusi Karolina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų