REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Aistė Kabašinskaitė (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu vis daugiau žinomų pramogų pasaulio moterų ryžtasi pokyčiams, o ypatingai tai liečia jų šukuosenas.

48

Pastaruoju metu vis daugiau žinomų pramogų pasaulio moterų ryžtasi pokyčiams, o ypatingai tai liečia jų šukuosenas.

REKLAMA

Visai neseniai ilgametę svajonę išpildyti ryžosi ir humoristo Manto Katlerio mylimoji Aistė Kabašinskaitė.

Pasirodo, apie šviesią plaukų spalvą mergina svajoja jau ilgai, vis dėlto nerado tinkamo specialisto, kuris būtų sutikęs šį norą išpildyti. Tačiau galiausiai jai pasisekė – plaukus jai perdažė profesionalė Margarita Jakučinskaitė. Ji taip pat dažnai dažo ir kitos socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino plaukus.

Apie savo pokyčius A. Kabašinskaitė gerbėjams pranešė socialiniuose tinkluose.

„Kai pernai nuėjau į kirpyklą nusikirpti plaukus trumpai, labai norėjau, kad man juos ir šviesiai nudažytų... Tačiau tiesiogine to žodžio prasme, kirpėja man uždraudė dažyti plaukus šviesiai, nes „gi susigadinsi savo sveikus, gražius plaukus!“

Praėjus daugiau nei metams, vis tiek tai padaryti išdrįsau! Ir, kaip matot, plaukai blizga, jų būklė kolkas tikrai gera (o visa kita priklausys nuo tinkamos plaukų priežiūros), nes 7 h kruopščiai dirbo ir mane blondine pavertė visiška savo srities profesionalė Margarita Jakučinskaitė!!! Ačiū tau!!! Tu nereali!

REKLAMA
REKLAMA

Aš tikrai ilgai apie tai svajojau ir man mano nauji plaukai žiauriai patinka!! O tas manau ir yra svarbiausia! Cheers, chebra, ir nebijokit pokyčių!“ – rašė ji.

Tai, kad šukuosena idealiai tinka Aistei, pastebėjo ir jos sekėjai. „Labai gražiai“, „Super“, „Labai tinka ir super graži spalva“ – tokie ir panašūs komentarai iškart pasipylė po nuotrauka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų