REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Naglis Bierancas ir Deimantė Čirgelytė (tv3.lt fotomontažas)

Fotomodeliui Deimantei Čirgelytei pozavimas priešais objektyvą nėra naujiena, tačiau pažintis su fotografu bei socialinių tinklų žvaigžde Nagliu Bierancu jai ypatinga.

26

Fotomodeliui Deimantei Čirgelytei pozavimas priešais objektyvą nėra naujiena, tačiau pažintis su fotografu bei socialinių tinklų žvaigžde Nagliu Bierancu jai ypatinga.

REKLAMA

Susitikusi jį „NO1 Image Pro Laboratory“ surengtoje fotosesijoje, skirtoje prabangios plaukų linijos pristatymui Lietuvoje, jauna moteris išgirdo daugybę patarimų, kaip nuotraukose atskleisti įvairias savo asmenybės puses, rašoma pranešime spaudai.

„Esu jam už tai labai dėkinga. Pirmiausia fotografas patarė apgalvoti emociją, kurią noriu perteikti nuotraukose, atsipalaiduoti ir pasistengti į ją įsijausti.

Naglis padėjo man išryškinti savo vidinį žavesį, atskleisti prabangos, seksualumo emociją. Kartais tiesiog patarė, kur nukreipti žvilgsnį, ar priglausti ranką, kad gautume vadinamą „wow“ kadrą“, — fotosesijos užkulisius atskleidė D. Čirgelytė.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingi, išpuoselėti merginos plaukai tapo pagrindiniu fotosesijos objektu. Jiems dar daugiau apimties suteikė naujasis „22 Luxury Argan Oil“ purškiklis, kuris, pasak modelio, yra geriausias išsigelbėjimas per šventes ir vakarėlius.

REKLAMA

„Man graži ir spindinti moteris yra ta, kuri išsiskiria ne tik savo charizma, bet ir išore. Be abejonės, labai imponuoja moters elegancija, geros manieros, tačiau kiekvieno akį patraukia ir geras kūno kvapas, kvepalai, lengvas dieninis makiažas bei švarūs, gražiai suformuoti plaukai. Kitaip sakant, visuma.

Išpuoselėti, žvilgantys, švarūs ir sveiki plaukai man — būtinybė. Džiaugiuosi savo ilgais, storais, greitai augančiais plaukais, bet ir nepamirštu jais rūpintis. Naudoju ne tik šampūną, bet ir kaukę, aliejų, kuris apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Ypač žiemą“, — grožio receptais dalinosi Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Emmediciotto“ pardavimų vadovo Dominyko Žėko, šiuo metu daugybė moterų guodžiasi dėl sausų, žvilgesį praradusių ir apimties stokojančių plaukų. Čia ypač pagelbėti gali karališku vadinamo argano aliejaus, pantenolio, omega 6 savo sudėtyje turinčios priemonės.

„Žvilgantys, išpuoselėti bei prabanga tviskantys plaukai moteriai leidžia atskleisti visas savo puses, būtent tai ir norėjome parodyti užfiksuotose akimirkose“, - pabrėžė D. Žėkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų