REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Neringa Šiaudikytė (tv3.lt fotomontažas)

Trys dienos veiksmo – realių darbų, konkursų, seminarų, konsultacijų, kurias vainikavo geriausios šalyje blakstienų priauginimo meistrės rinkimai.

82

Trys dienos veiksmo – realių darbų, konkursų, seminarų, konsultacijų, kurias vainikavo geriausios šalyje blakstienų priauginimo meistrės rinkimai.

REKLAMA

Susipažinti su ja bei kitomis savo srities žinovėmis į specialiai tam surengtą trečiojo „CELTIC - BALTIC“ čempionato šventinį vakarą atėjo ir grožiui neabejingi žinomi žmonės – Neringa Šiaudikytė, Inga Budrienė, Irina My My, Sandra Daukšaitė Petrulėnė, Mindaugas Mickevičius – Mino, Sandra Kniazevičiūtė, Elvyra Monginienė, Neringa Mažeikienė, grupė „16 Hz”, Aurelija Jurkšaitytė Žebuolienė bei kiti.

„Kauno doke“ vykusiame blakstienų priauginimo konkurse trijose kategorijose savo meistriškumą pademonstravo 25 dalyvės. Jų darbus įvertinus tarptautinei komisijai nuspręsta, kad pagrindinis prizas atitenka Elenai Volodko (40 m.).

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas prasidėjo tuomet, kai susirgo dukra. Medikai jai patarė ne tik prisiauginti nagus, bet ir blakstienas“, - prieš aštuonerius metus įvykusią istoriją prisiminė pašnekovė.

REKLAMA

Diagnozė nebuvo sunki, bet turėjo didelės įtakos jaunos merginos išvaizdai. E. Volodko neslėpė – lėšų grožio procedūroms skirti reikėdavo nemažai, o jos veikla prekyboje tapo nebe tokia pelninga, kokia buvo kurį laiką.

„Tuomet ir nusprendžiau keisti savo darbą. Išmokau daryti ilgalaikius manikiūrus, priauginti blakstienas. Pastarasis užsiėmimas man patiko labiau“, - pasakojo E. Volodko.

Moteris naujo amato mokėsi iš kelių meistrių, lankė kursus, domėjosi informacija internete. Pirmuosius metus procedūras atlikdavo tik dukrai, vėliau – ir draugėms.

REKLAMA
REKLAMA

„Mokiausi iš klaidų, asmeninės patirties, bet tik nuėjusi į aukščiausio lygio kursus supratau, jog juose gali gauti itin vertingų bei saviugdos kelią gerokai sutrumpinančių žinių“, - dalinosi pašnekovė.

Ji sakė ilgą laiką nedrįsusi dalyvauti jokiuose konkursuose, nes ne itin pasitikėjusi savo jėgomis.

„Šįkart ryžausi ir rezultatas abstulbino“, - santūriai pergale džiaugėsi E. Volodko.

Savo meistriškumą blakstienų priauginimo srityje kasmet, pasak „MB Beauty School“ įkūrėjos Lauros Kaminskienės, pasitikrinti ryžtąsi vis daugiau meistrių.

„Šįmet čempionate rungėsi trečdalis seminaruose besitobulinusių dalyvių. Tai – nemažas skaičius, nors noras tiesiog išgirsti tarptautines naujienas bei užsienio lektorių skaitomus pranešimus kol kas didesnis“, - sakė pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent jos iniciatyva renginio dalyviams ir kviestiniams svečiams surengtas iškilmingas apdovanojimų vakaras, kurio metu didžioji dalis atėjusiųjų vilkėjo baltai. Juos pasitiko mimai, mentalizmo triukais stebino Nicholas Kin, šmaikštumu – renginio vedėjas Dainius Martinaitis, o šokiu žavėjo baleto primarijus Nerijus Juška.

„O! Apie priaugintas blakstienas žinau daug!, - su šypsena kalbėjo prizu už žinias šioje grožio srityje apdovanota dainininkė N. Šiaudikytė, - Svarbu nesavivaliauti, o klausyti meistro patarimų. Ir jokiu būdu blakstienų nemėginti nusiimti pačiam!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų