REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Dainavimo nauda nenuginčijama: tai padeda pamiršti problemas, lengviau atsipalaiduoti ir visai nesvarbu, ar gamta apdovanojo išskirtiniu balsu, ar ne.

Dainavimo nauda nenuginčijama: tai padeda pamiršti problemas, lengviau atsipalaiduoti ir visai nesvarbu, ar gamta apdovanojo išskirtiniu balsu, ar ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sutiksite, kad tinkamiausia vieta šiam atsipalaidavimo būdui – automobilis, kur natas galima garsiai traukti pro šalį, drąsiai užsiimti dainų variacijomis ir jaustis tikra muzikos žvaigžde. O jei dar už šį smagų atsipalaidavimą gautumėte 1 000 eurų? Nors gali skambėti neįtikėtinai, bet tai įmanoma.

REKLAMA

„INOVOX“ kartu su „X Faktoriumi“, „Akropolis Group“ ir „KIA AUTO“ (KIA Motors Corporation) skelbia linksmą 1 minutės iššūkį, į kurį kviečiami visi: draugų kompanijos, pavieniai dainininkai, balsingi ar, tiesiog, drąsa ir kūrybiškumu pasižymintys dalyviai.

Viskas, ko reikia: atvykti į Akropolį, atsisėsti už ryškaus „Kia“ automobilio vairo ir sudainuoti savaitės dainą. Atrodo viskas paprasta, tiesa?

„X Faktoriaus“ teisėjų dėmesys

Savaitės daina, kurią reikės atlikti iššūkio metu automobilyje, vieta ir laikas bus skelbiami tiesioginių „X Faktoriaus“ transliacijų metu. Transliacijas teks stebėti įdėmiai, kadangi tuomet Mindaugas Stasiulis ir Mindaugas Rainys atskleis, kuriomis darbo dienomis ir kurio miesto: Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių Akropolyje galėsite rasti „Kia“ automobilį ir jame užtraukti „X Faktoriaus“ teisėjų parinktą savaitės dainą.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, šioje vietoje verta suklusti. Juk tai ne tik puiki proga linksmai praleisti laiką, tačiau ir galimybė į save atkreipti tikrų Lietuvos scenos profesionalų, kaip Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas, dėmesį. Toks šansas tikriausiai pasitaiko tik kartą, tad jį pražiopsojus vėliau gali tekti labai gailėtis.

Dar vienas netikėtumas – smagiausios ir originaliausios „INOVOX 1 minutės iššūkio“ akimirkos bus parodytos „X Faktoriaus“ laidose, o tv3.lt skaitytojai ir „X Faktoriaus“ teisėjai, vertindami jūsų originalumą, išrinks geriausią pasirodymą, vertą 1 000 eurų prizo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Todėl nepamirškite atidžiai stebėti „X Faktoriaus“ tiesiogines transliacijas ir sužinojus visas detales apie „INOVOX 1 minutės iššūkį“ skubėkite išbandyti save. Taip pat pamatyti visas naujienas, dalyvių pasirodymus ir už juos balsuoti galite čia: https://www.tv3.lt/inovox-1min-issukis/.

Svarbiausia, palikite namuose visas dvejones bei santūrumą ir parodykite, kad sugebate kaip reikiant pašėlti užtraukiant dainą prie automobilio vairo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų