REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Andrius ir Gerda Žemaičiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dar praėjusios savaitės pradžioje pramogų pasaulį pasiekė puikios žinios – šeimos pagausėjimo laukia „TV Pagalbos“ gelbėtoja Gerda Žemaitė ir jos vyras, TV prodiuseris Andrius Žemaitis.

49

Dar praėjusios savaitės pradžioje pramogų pasaulį pasiekė puikios žinios – šeimos pagausėjimo laukia „TV Pagalbos“ gelbėtoja Gerda Žemaitė ir jos vyras, TV prodiuseris Andrius Žemaitis.

REKLAMA

Laidai „Raudonas kilimas“ pora atvirai papasakojo, su kuo teko susidurti.

Tiesa, nors šis nėštumas yra labai lauktas, pora neslepia, jog jis – išties labai sunkus. Nors kalbos apie tai, kad Gerda laukiasi, sklandė jau ilgai, moteris to viešai nepripažino. „Slėpti kažko net ir nebuvo tikslo – neskubėjom džiaugtis, nes pats nėštumas nebuvo be komplikacijų“, – dabar atvirauja ji.

„Buvo dienų, kai atrodė, kad jau viskas… Ir tai nėra malonios dienos, nėra malonus laikas“ – pritaria žmonai Andrius. Pati gelbėtoja prisiminė, kad jai patekus į ligoninę gydytojai atskleidė, kad vaikeliui gresia rimtas pavojus. „Viena dieną nutiko taip, kad teko skubiai važiuoti į ligoninę ir tąkart minčių buvo įvairių – ir pačių blogiausių. Tos kelios paros buvo visiškai kritinės ir tikrai labai sudėtingos“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Ateina seselė, atneša tokį bliūdą ir sako, kad čia reikės viską sudėti“ – sunkiai prideda ir Andrius.

Tačiau nepaisant to, Gerda neslepia – viltį, kad viskas bus gerai, ji jautė visada. „Turbūt čia žodžiais neįmanoma nupasakoti, kaip sunku, kaip tu jautiesi. Tačiau kad ir ką medikai pasakojo, atrodo, kad aš visąlaik viduje žinojau, kad viskas bus gerai. Aišku, faktas – buvau kaip kiaušinis tas dienas – faktiškai iki tualeto buvo metras, tai vą tik tą metrą ir suvaikščiodavau“, – išgyvenimais dalijosi žinoma moteris.

REKLAMA

Jos vyras Andrius atskleidė, ką jam reiškė matyti tokią žmoną: „Aš tai sakyčiau, kad trys savaitės baisios, o ne kelios dienos. Tas 50-50 faktorius išliko dar tris savaites po to. Ten nebuvo gerai. Ten patologija buvo labai rimta. Kaip aš jaučiausi? Taip ir jaučiausi – aš matau, kaip ji nori to vaiko, kaip ji vaikšto su tuo nėštumo testu išdidi, nosį užvertus, žiūriu, kaip internete užsisakinėja rūbelius…“ – prisiminimais dalijosi jis.

Prodiuseris neslepia – antrąkart to išgyventi jis nebepajėtų. „Matyti, kaip ji pergyvena, turbūt būtų paskutinis kartas, kada aš galėčiau tai pakęsti. Ir tai buvo tas kartas, kai net aš pats sau pasakiau – viskas. Sekančio karto jau nebus“ , – tvirtai teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi Gerda pirmojo vaikelio sulaukė būdama vos 22 metų, moteris buvo užtikrinta, kad tai – pirmas ir paskutinis jos vaikas. Vis dėlto laikui bėgant ji suprato, kad norėtų ir antrojo vaikelio, o gydytojai paskatino jo susilaukti dabar – vėliau tai būtų buvę pernelyg rizikinga.

G. Žemaitė teigia, kad dabar, balandžio pradžioje gimsiančiui vaikeliui, norės skirti visą laiką. „Man reikėjo kažkokių pokyčių. Nesakau, kad mano darbas man nepatinka – man smagu jį dirbti ir aš labai gerai jaučiuosi, labai gerai save realizuoju. Bet norisi man jau pasidžiaugti ir pabūti namie“, – sako ji.

Vis dėlto jos vyras galvoja kitaip: „Net neabejoju, kad po mėnesio sakys: „Andriau, ieškok auklės, nes aš jau noriu dirbti. Aš sakau, ji po mėnesio grįš į darbą – aš ją žinau“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai bus antrasis G. Žemaitės vaikelis, o A. Žemaitis iš ankstesnių santykių turi 4 vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų