• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Angela Graham (nuotr. facebook.com)

68 metų močiutė Angela Graham – nėra tokia, kaip esame pratę įsivaizduoti senoles. Ji – tikra galiūnė, o be svorių kilnojimo ji nė neįsivaizduotų savo gyvenimo.

54

68 metų močiutė Angela Graham – nėra tokia, kaip esame pratę įsivaizduoti senoles. Ji – tikra galiūnė, o be svorių kilnojimo ji nė neįsivaizduotų savo gyvenimo.

REKLAMA

O taip pat ji įsitikinusi, kad traukia tik apkerpėjusius vyrus, mat ji – stipresnė už juos.

Šiuo metu Angela dirba sesele, tačiau jos „Facebook“ paskyroje daugiausiai matomos nuotraukos iš sporto salės.

„Manau, kad vyrai, kuriuos aš traukiu, ir kurie man rašinėja per „Facebook“, nori, kad aš santykiuose būčiau dominuojanti“, – tikina ji.

„Tokie apkerpėję vyrai klausinėja, ar galėčiau juos pakelti, su jais kovoti, o taip pat teiraujasi faktų apie mano raumenis“, – nepasitenkinimą lieja Angela.

Tiesa, močiutė teigia, kad net ir su tokiais žmonėmis ji stengiasi išlikti madangi – nė nepaisant to, kad yra įsitikinusi, jog tokie vyrai turi rimtų psichinių sutrikimų ir gyvena išties liūdnus gyvenimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad jie į mane žiūrėdami mato dievaitę. Todėl jei jiems užtenka gražaus mano žodžio, kuris jų visą dieną paverstų puikia, man tą žodį tarti nėra sunku“, – kalba ji.

REKLAMA

Tiesa, pati Angela save pamilo visai neseniai. „Nustojau laikyti save 48 metų. Pasižiūriu į žmones, kuriems iš tiesų tiek metų, ir suprantu, kad jie atrodo lyg būtų mano tėvai, mat niekuomet per savo gyvenimą nėra sportavę ar sveikai valgę“, – sako 68-metė.

Ji džiaugiasi ir tuo, kad sulaukia daug dėmesio iš vyriškosios lyties – praeityje ji buvo susižadėjusi net 3 kartus. Tačiau, deja, ją retai kviečia į pasimatymus. „Vyrai yra labai keisti sutvėrimai – jie spokso, bet niekur manęs nekviečia. Tikriausiai juos gąsdina mano sudėjimas“, – svarsto Angela.

„Vienąkart vaikino sporto salėje paklausiau, ar jei pamatytų mane naktiniame klube, ryžtųsi kažkur pakviesti. Jis atsakė, kad nė už ką to nedarytų, nes mano kūnas jį glumina, o ir šiaip atrodau labai savimi pasitikinti“, – kalbėjo ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų