REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
80
Sjana Earp (nuotr. Instagram)

Dėka atvirų vaizdo įrašų, „YouTube“ platformoje ji tapo tikra sensacija, o dabar modelis Sjana Earp (22 m.) įsileido į savo namus ir parodė, kas slepiasi jos šaldytuve.

80

Dėka atvirų vaizdo įrašų, „YouTube“ platformoje ji tapo tikra sensacija, o dabar modelis Sjana Earp (22 m.) įsileido į savo namus ir parodė, kas slepiasi jos šaldytuve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukoje matoma, jog šaldytuve yra ir dėžutė ledų bei torto gabalėlis. Australės jogos trenerės virtuvėje taip pat galima aptikti kanapių sėklų, įvairių aliejų mišinių ir kristalais praturtinto vandens.

REKLAMA

Veganiškos mitybos propaguotoja, kurios vaizdo įrašai peržiūrimi 10 tūkst. kartų, atskleidė, kokie produktai sudaro jos sveiko gyvenimo būdo pagrindą.

Pirmasis merginos rankose atsidūręs produktas – veganiškas „sviestas“. Jame nėra jokio pieno, aliejų, gliuteno ir sojų pėdsakų. Šaldytuvo durelėse esančioje lentynoje ramiai sau tūno aliejų mišinys, kuris, pasak Sjanos, turėtų atsidurti kiekvieno vegano namuose, kadangi jame yra visos pagrindinės riebalų rūgštys, kuriomis galima gardinti maistą.

REKLAMA
REKLAMA

Modelio šaldytuve taip pat galima aptikti sojų majonezo, vietinėje sveikų prekių parduotuvėje pirkto česnakinio majonezo, raugintų kopūstų su burokėliais ir imbieru bei „kimchi“ – fermentuotų kininių kopūstų.

„Neseniai susidomėjau raugintais gaminiais, kadangi jie yra be galo sveiki“, - pasakojo Sjana ir rodė, kas sudėta spalvotuose stiklainiuose.

Apatinėse šaldytuvo lentynose Sjana laiko kokosų vandenį, sojų pieną ir vandens buteliuką, kurio dugne guli keletas kristalų.

„Nepamenu, ką jie daro, bet teigiama, kad kristalai padeda subalansuoti pH, rūgščių kiekius ir panašius dalykus. Man buvo liepta gerti tokį vandenį, kadangi jis padeda geriau jaustis, todėl tai ir darau“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šalia smulkiai pjaustyto česnako ir garstyčių galima aptikti ir didelį indelį saldaus čili padažo bei du stiklainius gervuogių džemo.

„Man labai patinka džemai. Mėgstu saldumynus, o ši uogienė, užtepta ant skrebučio, labai skaniai valgosi“, - teigė mergina.

Viršutinėse lentynose daugiausia vietos užima kokosų vanduo, šviežios gervuogės, vyšniniai pomidorai, didelis indelis humuso, mėlynės, vyšnios, avietės ir alyvuogės.

„Kalbant apie alyvuoges, esu šiek tiek keista. Aš jų nelabai mėgstu, tačiau kartais labai jų užsinoriu, todėl jos yra ir mano šaldytuve. Keista, tiesa?“, - linksmai pasakojo Sjana.

REKLAMA

Jogos trenerės šaldytuve taip pat galima aptikti daug žalių lapinių daržovių, morkų, avokadų, pomidorų ir įvairių vaisių.

Ji pridūrė, kad šiuo metu stengiasi visus šaldytuve esančius produktus laikyti ne plastikiniuose, o stikliniuose induose ir taip prisidėti prie aplinkos tausojimo.

Šaldiklyje mergina slepia šaldytas uogas, bananus, citrinas, mangus ir avietes, iš kurių ji dažniausiai gamina trintų vaisių kokteilius, bei špinatus, daržovių mišinius, miltų paplotėlius ir duoną.

Virtuvėje esančiame dubenyje visuomet bus vaisių. Juos mergina itin mėgsta. Beje, Sjana atskleidė itin naudingą paslaptį.

„Bananai padeda greičiau prinokti avokadams, todėl juos visuomet padedu šalia vienas kito“, - užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų