REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos mėgstamiausių jaunimo radijo stočių „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Saulius Baniulis vienos dienos gražų rytą netikėtai nusprendė sėsti ant savo dviračio ir numinti „tik“ iki Kauno. Iš Vilniaus.

Vienos mėgstamiausių jaunimo radijo stočių „Power Hit Radio“ laidų vedėjas Saulius Baniulis vienos dienos gražų rytą netikėtai nusprendė sėsti ant savo dviračio ir numinti „tik“ iki Kauno. Iš Vilniaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokiam žygiui jam nesutrukdė nei sniegas, nei vėjas, nei daugybė kilometrų priešakyje. O jų tikrai buvo ne vienas, ir ne dešimt, o visi 91!

REKLAMA

„Iš sostinės iki Kauno numinti per kiek mažiau nei tris valandas – tikrai yra ką veikti. Juolab, kad šiam iššūkiui turėjau ir ribotą laiką iki savo laidos pradžios tiesioginiame eteryje. Šarmo suteikė ir spaudžiantis šaltukas bei statesnės įkalnės. Nepaisant to, sėkmingai įveikiau 91 kilometro atkarpą ir nusivalęs snaiges nuo akinių lėkiau atgal į studiją. Tiesa, šį kartą laidą teko vesti vilkint dviratininko aprangą“, – sako „Power Hit Radio“ laidų vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

91 kilometro atstumą ir Kauno kryptį Saulius pasirinko neatsitiktinai, mat „Power Hit Radio“ visai neseniai išplėtė savo transliacijų geografiją ir Kauno regione dabar yra girdima nauju, dar galingesniu dažniu – būtent 91 MHz.

Sportiškasis didžėjus sako, kad dviračių sportu rimčiau susidomėjo vos prieš keletą metų. Iki tol dviratį jis pamena mynęs tik paauglystėje ir tai tik artimiausių namų kiemų ribose. „Prieš rimčiau sėdant ant dviračio praktikavau dziudo sportą, tačiau dabar savo didžiąją laisvalaikio dalį praleidžiu būtent važinėdamas dviračiu. Man patinka leisti laisvalaikį aktyviai. Tai ne tik smagu, bet ir sveika. Anksčiau buvau visiškai prisiekęs rūkalius, bet dviratis labai greitai padėjo atsikratyti šio žalingo įpročio“, – sako S. Baniulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikino namuose šiuo metu – du dviračiai. Vienas, skirtas važinėjimui plentu, kitas – taip vadinamas kalnų (MTB). Tiesa, vienam jų yra iškilusi grėsmė būti parduotam už juokingai mažą kainą. Taip nutiks, jei Saulius praloš lažybas su draugais. „Su dviračių mėgėjų kompanija kartą kalbėjome apie varžybas ir kažkaip žodis po žodžio prisižadėjau šiemet sudalyvauti ne mažiau nei 5 dviračių varžybose. Jei to nepadarysiu – turėsiu savo mieliausią dviratį parduoti už simbolinę kainą“, – prisipažino „Power Hit Radio“ populiariųjų laidų balsas.

REKLAMA

Tyrimų duomenimis, „Power Hit Radio“ yra viena iš trijų jaunimo klausomiausių ir mėgstamiausių radijo stočių Lietuvoje, kurios kiekvieną savaitę jos klausosi daugiau nei 290 tūkst. žmonių. Šiuo metu radijo stotis yra girdima Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Utenoje.

„Power Hit Radio“ priklauso „Modern Times Group“ (MTG) žiniasklaidos koncernui, kuris taip pat valdo televizijų TV3, TV6, TV8 kanalus, Viasat palydovinės televizijos tinklą. Daugiau informacijos apie radiją galima rasti www.powerhitradio.lt  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų