REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jaunų dizainerių Marinos Žuravliovos ir Donatos Maldonytės duetas 2011 m. rudenį laimėjo „Mados injekcijos“ konkursą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tribe“ siekia kurti dėvimus drabužius, kurie gyventų savo gyvenimą kitų rankose: „Ieškome sprendimų dekoravimui, audinių junginiams, subtilioms detalėms. Didžiausia aistra tapo audinių marginimas. Ieškome įvairių būdų kaip perkelti norimą ornamentą, vaizdą ant audinio. Pagarbą ir pirmenybę teikiame rankų darbui.“

REKLAMA

„Sentimentus jaučiame gilioms tradicijoms, kultūroms, folklorui, teatrui, subtilioms detalėms, vilnai, trikotažui, natūralumui ir gamtai. Tačiau taip pat žavimės neoninėmis spalvomis, šamanų raštais, kontrastingais deriniais, netikėtomis detalėmis, teatralizuotais sprendimais, ironiškomis idėjomis ir kt. Taip gimsta mūsų deriniai, kuriuose telpa gamtos natūralumas su kontrastingais, sintetiniais intarpais.“

Kolekcija: „Woodsy“ („Miškinis“)

Pasak dizainerių, kolekciją inspiravo Skandinavijos šalių gamta, natūralumas, kalnai, ornamentai, žmonės ir barzdoti vyriškiai. Pagrindinio įkvėpimo šaltiniu tapo medis, jo gyvumas ir įvairiapusiškumas. Kolekcija unikali medžio ornamentu dekoruotais audiniais.

REKLAMA
REKLAMA

„Nevienodas, pasenęs, savo istoriją menantis, tikras, gyvas, natūralus, toks subtilus ir įvairus medis mus įkvėpė numarginti audinius. Audiniai įgauna ne tik tradicinio, tikro medžio ornamento spalvas, bet ir nusidažo“ netikėta ir nebūdinga spalvų gama“, – teigia kolekcijos autorės.

Pagrindine vyro įvaizdžio dalimi šioje kolekcijoje tampa vyriška barzda. Vyrai su barzdomis ne tik pabrėžia savo vyriškumą, drąsą, jėgą, bet ir atskleidžia savo charakteringumą.

„Mūsų kolekcijos vyras pririštas prie gamtos, kalnų, vėjo, medžių. Bet atskleidžiama ir šamaniškoji jo pusė, kuri nudažo medį ryškiomis, nebūdingomis medžiui spalvomis“, – pasakoja „Tribe“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų