REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete esantis „Didysis Vestuvių katalogas“ rengia Lietuvoje analogų neturintį konkursą „Vestuvių blogas 2010“, kuriame būsimieji jaunavedžiai iki pat savo vestuvių su skaitytojais dalijasi savo vestuvių idėjomis, planais bei iškylančiais sunkumais.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimųjų jaunavedžių rašomi tinklaraščiai – ypač naudingi tiems, kurie patys ruošiasi vestuvėms, nes čia gali rasti įdomių, naudingų ir originalių minčių, kaip sukurti nepakartojamą ir nuostabią šventę.

REKLAMA

Vestuvės – gražiausia gyvenimo šventė, todėl daugelis jai ilgai ir kruopščiai ruošiasi. Šį konkursą suorganizavome tam, kad paskatintumėme jaunavedžius pasidalinti įspūdžiais ir patarimais besirengiant šventei, kad vestuves planuojančioms poroms šis pasiruošimas galėtų būti lengvesnis“, – teigia konkursą organizuojantis Rokas Grunda.

„Vestuvių bloge 2010” konkurso dalyviai ne tik aprašo, kaip jie ruošiasi vestuvėms, kur jas planuoja švęsti, kokią vestuvių atributiką ruošiasi įsigyti. Čia gausu ir įvairiausių nuotraukų – nuo papuošimų, gėlių, pakvietimų iki šukuosenų, žiedų, vestuvinių suknelių modelių.

REKLAMA
REKLAMA

Šis konkursas tai ne tik galimybė vieniems su kitais pasidalinti savo vestuvių idėjomis, bet ir puiki proga laimėti medaus mėnesio kelionę bei kitų naudingų prizų.

Geriausią Vestuvių blogą rinks komisija, o laimingiesiems atiteks pagrindinis šio konkurso prizas – 3000 litų vertės povestuvinė kelionė.

Šiame konkurse gali dalyvauti visi jaunavedžiai, kurie susituoks šiais metais nuo 2010 m. vasario 1 d. iki 2010 m. spalio 15 d. Lietuvoje.

Jaunavedžiams tereikia susikurti savo vestuvių tinklaraštį, užregistruoti jį „Didžiojo vestuvių katalogo“ internetiniame puslapyje bei nuolatos jį papildyti naujais įspūdžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konkurso laimėtojus rinks ne tik komisija, bet ir patys tinklaraščių skaitytojai. Dešimčiai kitų prizininkų atiteks 100 litų dovanų čekiai vestuvinių nuotraukų spausdinimui „EurokosFoto“.

Šiuo metu konkurse jau dalyvauja 20 porų. Konkurso organizatorius tikisi, kad artėjant vestuvių sezono įkarščiui dalyvių skaičius dar sparčiai augs.

„Tai savotiškas „realybės šou“, kuris įdomus ne tik vestuvėms besiruošiančioms poroms ieškančioms idėjų savo šventei, bet ir kitiems skaitytojams, sekantiems unikalią kiekvienos poros istoriją iki pat jaudinančios atomazgos – vestuvių šventės“, - sako R. Grunda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų