REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Karina Krysko ir Jeronimas Milius (tv3.lt fotomontažas)

Lietuvos pramogų pasaulio užkulisiuose netyla kalbos apie tai, kad dainininkai bei scenos partneriai Karina Krysko ir Jeronimas Milius puoselėja vienas kitam romantiškus jausmus, o šiandien pora savo jausmų vienas kitam nusprendė nebeslėpti ir socialinėje erdvėje.

12

Lietuvos pramogų pasaulio užkulisiuose netyla kalbos apie tai, kad dainininkai bei scenos partneriai Karina Krysko ir Jeronimas Milius puoselėja vienas kitam romantiškus jausmus, o šiandien pora savo jausmų vienas kitam nusprendė nebeslėpti ir socialinėje erdvėje.

REKLAMA

K. Krysko „Instagram“ pasidalijo šilta nuotrauka, kurioje pozuoja kartu su Jeronimu.

Nuotraukoje jiedu šiltai apsikabinę, o grotažymių pagalba K. Krysko pažymėjo žodžius „only love“ („tik meilė“, – liet.). Nuotrauką iš poros atostogų Kroatijoje, galite pamatyti čia.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad sausio mėnesio pabaigoje socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje žinoma moteris pasidalijo nuotraukų koliažu, kuriame pozuoja su rugių puokšte bei valgo braškę – daugelis gerbėjų apie jos šiltus jausmus J. Miliui ėmė spėlioti jau tada.

„Jau visai greitai „rugiagėlių puokštę“ paleisiu iš savo rankų… Tikiuosi, atiteks ji tam, kuris geriau ją puoselės ir rūpinsis… O aš nuo šiol ragausiu ir mėgausiuos tik savo nuostabiausia, nerealiausia, skaniausia gyvenimo „braške“!“ – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Grotažymių pagalba dainininkė pažymėjo, ne tik „pokyčius“, bet ir „mano gyvenimo meilė“. Beje, sakoma, kad rugiagėlių puokštę moteris vyrui dovanoja tada, kada puoselėja jam šiltus jausmus. O taip pat tai yra ir ištikimybės simbolis.

REKLAMA

Primename, kad K. Krysko ir jos buvusio vyro Sauliaus Skambino santuoka buvo nutraukta 2019 metų rudenį. Pora tąkart santuoką nutraukti siekė abipusiu sutarimu. 

TV3 laidoje „Visi mes žmonės“ S. Skambinas šių metų pradžioje prabilo apie savo ir Karinos santykių pradžią, kodėl jiems nepavyko jų išsaugoti ir kodėl naujojo savo gyvenimo etapo laukia su nekantrumu.

S. Skambinas ir K. Krysko žiedus sumainė 2011 metais – likus vos dienai, iki gimstant sūnui. Net ir dabar, prisimindamas santykių pradžią, vyras šypsosi: „Aišku, tai jau praeitas etapas, bet mūsų istorija buvo graži. Šokome projekte, kažkaip sutapo tas vizualus mūsų vaizdas, mes labai gerai sutarėme, abu esame visiškai nekonfliktiški žmonės, nebandome savo ego pakelti virš visų. Pas mus viskas taip gražiai susigulėjo, ir, laikui bėgant, susilipdėme į porą.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jis neslėpė, kad nei jis, nei Karina niekuomet per daug nežiūrėjo į ateitį – stengėsi gyventi dabartimi. 

„Gyvenome lyg ir šia diena – čia ir dabar buvo žmogus, judėjome į priekį, galvojome, kad žengiame žingsnį po žingsnio į kažkokią šviesią ateitį. O kokia ta ateitis, ir kiek ji truks, mes nesvarstėme ir nežinojome“, – sakė S. Skambinas.

Šokėjas pasakojo, kad vienas baisiausių dalykų jam yra beprotiška laiko tėkmė, ir suvokimas, kad gyvenimas iš tiesų yra labai trumpas.

„Ar verta gaišti laiką kažkokiems nesutarimams, svetimų gyvenimų analizavimams, nes laikas tiksi… Paskaičiavau, kiek man metų, ir paskaičiavau, kiek man liko. Man plaukai šiaušiasi – aš suprantu, kad jo nebeliko. Noriu tą likusį gyvenimą nugyventi maloniai, kad ir mane prisimintų kaip šiltą žmogų, ir aš pats dar noriu įspūdžių“, – dabar jau drąsiai apie ateitį kalbėdamas laidoje minėjo Saulius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat žinomas vyras įsitikinęs ir tuo, kad stiprūs jausmai, kuriuos vadiname meile, iš tiesų niekur nedingsta: „Meilė nesibaigia, ji tiesiog transformuojasi į kitokią. Man tai sudėtinga. Kai susipažįsti su žmogumi, ta meilė būna vienokia, po to ji keičiasi, transformuojasi, vėliau lieka pagarba, dar vėliau – gera draugystė.“

Šokėjas pasakojo, kad abu su Karina apie skyrybas galvojo ilgai – kur kas anksčiau, nei tai „pasigavo“ žiniasklaidai. 

„Psichologinius atskirus gyvenimus gyvenome jau senokai. Bet mes, iš pagarbos vienas kitam, vis tiek po vienu stogu, dėl vaiko bendravome, tarėmės, dirbome. Mes ir dabar vienas kitam padedame, jeigu reikia. Esmė tokia, kad tai buvo senas reikalas, tik galutinis taškas buvo padėtas dabar“, – sakė vyras.

REKLAMA

Negana to, jiedu nejaučia kartėlio: „Dėl to nėra jokios nuoskaudos – aš tikrai lenkiu galvą prieš ją. Labai noriu, kad jai sektųsi, labai džiaugčiausi dėl bet kokio naujo gyvenimo vyro – tikrai jam paspausčiau ranką.“

Sauliaus numano žinantis ir juodu išskyrusias priežastis: „Manau, kad mums labiausiai pakišo koją darbai, nes atsiradus šeimai, vaikui, darbai neturėjo sustoti. Per daug laiko leidome atskirai. “

Žinomas vyras pridėjo, kad nepaisant to, kad būdami kartu jiedu išsisėmė, abu pradeda gyventi naują gyvenimo etapą. 

„Manau, kad jis nebus prastesnis, ir, norėčiau manyti, kad jis bus gerokai įdomesnis. Jaučiu, kad prarandu pats save, nes per daug įlindau į šeimos buitį. Supratau, kad šeimoje gali būti tik vienas talentingas, kuriam reikia atidaryti visus kelius. Atrodo, kad visą tą naštą bandžiau pasiimti ant savęs. Bet dabar atėjo laikas pačiam kažką kurti. Visą gyvenimą dirbau – taip jau gavosi, kad vaikas visada šalia būdavo“, – sakė Saulius pridėdamas, kad Karina neturėjo tokių sąlygų, jog galėtų būti darbe su vaiku.

REKLAMA

Vis dėlto net ir sunkiausiais periodais Saulius ir Karina nepažeisdavo vienos svarbios taisyklės: „Mūsų namuose niekada nebūdavo jokių barnių, mes neleidžiame vienas kitam kelti balso, ypač girdint vaikui. O juk gyvenime, šiaip jau, visokiausių dalykų būna.“

Visą pokalbį su S. Skambinu pamatykite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų