REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena garsiausių ir bene aktyviausiai kuriančių Lietuvos drabužių dizainerė Agnė Kuzmickaitė turi gerų žinių – dėl karantino atidėtas naujosios kolekcijos pristatymas įvyks jau liepos 16 dieną.

Viena garsiausių ir bene aktyviausiai kuriančių Lietuvos drabužių dizainerė Agnė Kuzmickaitė turi gerų žinių – dėl karantino atidėtas naujosios kolekcijos pristatymas įvyks jau liepos 16 dieną.

REKLAMA

Renginio metu gerbėjai išvyks vasario mėnesį Londono mados savaitės pagrindinėje programoje pristatytus ir tarptautinės mados bendruomenės puikiai įvertintus bei dar niekur neregėtus, iš trijų dalių susidedančios kolekcijos modelius, rašo pranešime spaudai.

Pirmoji kolekcijos dalis – nuolat vystomas bei konceptualizuojamas drugelio prekės ženklas. Antroji – skirta šiuo metu ypač aktyviai plėtojamai bei aktualiai ekologijos temai. Na, o trečiąją A. Kuzmickaitės kolekcijos dalį sudaro iš plunksnų, kurios ir šį sezoną išlieka reikšminga mados tendencija, pasiūti drabužiai bei ilgi, spalvingi sijonai su giliais skeltukais.

Galiausiai visos trys linijos sudaro vientisą kolekcijos kompoziciją, kuri nuo monochrominių raštų ir tamsių spalvų pereina į nuotaiką žadinančias spalvas. Tiesa, Londone Agnė pristatė tik moterims skirtus drabužių modelius, o Vilniuje gerbėjai išvys ir vyrišką bei vaikišką kolekcijos dalis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai dėl karantino teko perkelti kolekcijos pristatymą buvo ir nerimo, ir nežinomybės, tačiau buvau nusiteikusi surengti šou vos tik bus tam galimybė, nes pagrindiniai pasiruošimo darbai buvo atlikti. Tad, kuomet buvo leista organizuoti renginius, iškart ėmiau svarstyti kada galima padaryti pristatymą, nes mano kolekcijose visuomet yra jungtis tarp komercinių modelių, kurių laukia mano klientės bei modelių skirtų idėjos išraiškai, todėl buvo svarbu pristatyti kolekciją dar iki rudens. Beje, išduosiu, jog rudenį planuoju pristatyti jau kitą kolekciją, o jos pristatymas greičiausiai vėl vyks Londono mados savaitės metu“, – mintimis ir planais dalijosi A. Kuzmickaitė.

Taip pat dizainerė džiaugiasi, jog nors per karantiną daugelis darbų sustojo, jos vardas vis dažniau skamba tarptautinėje žiniasklaidoje, o kurtus drabužius mielai vilki pasaulio garsenybės: štai vos prieš savaitę britė, hito „Wish You Well“ atlikėja Becky Hill pristatė naujojo kūrinio „Heaven on My Mind“ video klipą, kuriame dėvi Agnės Kuzmickaitės trimačių drugelių sijoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų