REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis susimąstome, kas mūsų laukia šių metų vasarą, juk 2020-ieji metai atnešė ne itin malonių staigmenų. Metams prasidėjus itin griausmingai, daugelis mūsų tikisi sulaukti geresnių bei optimistiškesnių laikų.

Daugelis susimąstome, kas mūsų laukia šių metų vasarą, juk 2020-ieji metai atnešė ne itin malonių staigmenų. Metams prasidėjus itin griausmingai, daugelis mūsų tikisi sulaukti geresnių bei optimistiškesnių laikų.

REKLAMA

Garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė sako, kad  2020-ųjų vasarą reikėtų prisiminti praeitų metų pamokas, kad neužliptumėme ant to paties grėblio.

Astrologė tikino, kad pasaulį kankinantis koronavirusas, mus užklupo dėl nepalankios planetos, susijusios su sveikata, padėties: „Su sveikata yra susijusi Prozerpina (Mergelės ženklo šeimininkė). Ši planeta 2019-ųjų rugpjūčio viduryje atsidūrė sau nepalankioje pozicijoje, destruktyviame Skorpiono laipsnyje. Viename laipsnyje Prozerpina išbūna virš dviejų metų. Viena iš Prozerpinos įtakos sferų – mikropasaulis, įvairios bakterijos, virusai, užkrečiamų ligų plitimas, taip pat planeta atsakinga už skaičiavimus ir sąžiningumą. Praktika rodo, kol planeta destruktyviame laipsnyje, įveikti virusą būna sunku.

Kaip pavyzdys galėtų būti, paskutinysis Prozerpinos įėjimas į destruktyvų laipsnį, kuris įvyko  1918-aisiais sausio 1-ąją, ir juo judėjo iki 1920-ųjų kovo 2-osios. Kaip žinia, tuo metu pasaulis kovojo su Ispanišku gripu.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Palmiros teigimu, šis laikotarpis gali palengvėti dėl Baltojo Mėnulio atėjimo į Skorpiono ženklą, ir tol, kol judės ties Skorpionu, jis neutralizuos neigiamą Prozerpinos poveikį: „Dėl teigiamo Baltojo Mėnulio įtakos susidarys palankios sąlygos suvaldyti pandemiją ir taip pat įveikti su juo susijusias pasekmes – moralines, ekonomines. Baltasis Mėnulis Skorpiono ženkle judės iki gruodžio 4-osios. 

REKLAMA

Su šeimyniniais santykiais, meile siejamas Vėžio ir Liūto ženklas. Kaip ir praėjusiais metais, būtent šie ženklai bus pažeisti užtemimų: Saulės užtemimo – Vėžio ženkle birželio 21-ąją dieną, Mėnulio užtemimo – Ožiaragio ženkle liepos 5-ąją. Rugpjūčio mėnesį turėsime pakankamai daug rūpesčių dėl padidėjusios įtampos ir konfliktiškumo, kuriuos lems nepalanki Jupiterio ir Marso padėtis.

Užtemimai veikia žmonių sąmoningumą ir elgesį, tampame emocingi ir instinktyvūs. Iškyla „autopiloto“ veikimo principas, kaip jaučiame, taip ir elgiamės. Ir tik vėliau žmogus atsipeikėja ir nesupranta, kodėl žengė šį žingsnį, ir priėmė sau nebūdingus sprendimus. Užtemimas, tai lyg savotiška dūmų uždanga, klaidinančiai veikianti kiekvieną.“

REKLAMA
REKLAMA

Palmiros teigimu, žmonės nėra adekvatūs užtemimo periodais: „Tuo metu geriau nepriiminėti jokių atsakingų sprendimų: nesiskirti, nenutraukinėti santykių, neišeiti iš darbo, nes susirasti naują darbą bus sunku, o jei skiriesi – naują partnerį rasti taip pat sudėtinga.“

Šį pirmadienį laidoje #IšNamų“, legendiniai Vaigauskai kalbins garsiąją astrologę ir iš jos išgirs dar daugiau įdomių faktų.

Nuo balandžio 6-osios TV3 savo žiūrovus kviečia dar vienai linksmai, padėsiančiai pakelti ūpą karantino metu – #IšNamų“. Laidos vedėjais tapę charizmatiškieji Vaigauskai kiekvienąkart savo gerbėjus nustebina vis naujomis istorijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Legendinė vedėjų pora Orestas ir Džilda Vaigauskai kalba apie aktualijas, apžvelgia, kas vyksta čia ir dabar, kalbina žinomus žmones, prideda dar daugiau aštrių humoro pipiriukų prie juokingiausių video ir foto vaizdelių iš Lietuvos bei viso pasaulio.

#IšNamų“ – kiekvieną pirmadienį 19:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų