REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Liudas Vaisieta ir Indrė Burlinskaitė (nuotr. Instagram)

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė ir jos mylimasis, žinomas kultūristas Liudvikas Vaisieta gali pasigirti ne tik puikiomis kūno formomis, bet ir spalvingu meniu. 

19

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė ir jos mylimasis, žinomas kultūristas Liudvikas Vaisieta gali pasigirti ne tik puikiomis kūno formomis, bet ir spalvingu meniu. 

REKLAMA

Nors pažiūrėjus į juos tuo patikėti sunku, iš tiesų ši pora neatsisako net ir saldumynų – paprasčiausiai turi triukų, kaip juos paversti kur kas sveikesniais.

Bendroje savo „Instagram“ paskyroje Liudas ir Indrė reguliariai pasidalina įvairiais mankštos pratimais, kurie galėtų padėti pagražinti kūno linijas, ar patiekalų receptais, kurie tikrai nėra tokie nuodėmingi, kaip kad galėtų pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Sumąstome, ko norime tą dieną, ir tada ieškome variantų internete arba juos aš tiesiog sugalvoju pati. Būna ir taip, jog kažkokį patinkantį receptą pamatau internete, tačiau jį dar patobulinu naudodama tik sveikesnius ingredientus“, – savo kulinarinėmis paslaptimis dalijosi I. Burlinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pora laužo nusistovėjusį stereotipą, kad virtuvėje, neva, sukasi tik moterys. Pasirodo, kad būtent Liudas buvo pirmasis, kuris ėmė stebinti savo mylimąja įvairiais patiekalais. Ir nors dabar tam skirtų įgūdžių turi ir Indrė, L. Vaisieta vis dar pateikia staigmenų.

REKLAMA

„Kaip tik vakar Liudas man gamino patiekalą vakarui, vadinamuosius „summer rolls“. Jis  –puikus kulinaras. Kai pradėjome draugauti, maistą visuomet gamindavo jis, nes aš tiesiog mažai ką mokėjau. Dabar šis reikalas dažniausiai mano rankose – labai mėgstu gaminti, ypatingai įvairius sveikuoliškus skanėstus“, – pasakojo Indrė.

Tiesa, nors desertai ir nėra tokie nuodėmingi, kai kurie gerbėjai po bendra Indrės ir Liudo paskyra ėmė klausinėti, kiek gabaliukų per vienąkart galima suvalgyti? „Be abejonės, svarbiausia –– saikas. Vienas gabalėlis pyrago ir stop!“ – auksinę taisyklę priminė Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo ir desertu, kuriuo dažnai lepina savo mylimąjį. Tai – sveikuoliškas tinginys.

Sveikuokiškam tinginiui reikės: 

  • 2 pakelių becukrių kokosinių sausainių;
  • 99 proc. kakavos;
  • Stevijos pagal skonį;
  • Gero šaukšto kokosų aliejaus;
  • Kokosų pieno (apie 200 ml.)

Aliejų, kakavą ir steviją ištirpiname, pilame kokosų pieną ir maišome ant silpnos ugnies, kad viskas gražiai ištirptų, pasidarytų tolygi masė. Tuomet beriame trupintus sausainius, išmaišome, formuojame ir valandai paliekame šaldymo kameroje. Šis receptas dar skanesnis su juodu šokoladu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų