REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą paaiškėjo didžioji vakaro intriga – „X faktoriaus“ nugalėtoja tapo  Milda Martinkėnaitė.

Sekmadienio vakarą paaiškėjo didžioji vakaro intriga – „X faktoriaus“ nugalėtoja tapo  Milda Martinkėnaitė.

REKLAMA

„Noriu padėkoti visiems, kurie tiki muzika ir ją labai myli, Mano svajonė išsipildė“, – džiaugsmo ašaras braukė Milda. 

Mergina nugalėjo visus konkurentus ir tapo „X faktoriaus“ laimėtoja. Dar prieš tiesioginės transliacijos pradžią kalbinta Milda, neslėpė jaudulio, bet užtikrino, kad pasirodymams ruošėsi atsakingai ir stengėsi atsargiai svajoti: „Aš visą laiką stengiuosi būti labai atsargi ir neplanuoti finansų, kai jų dar neturiu. Dar negavusi prizo nenoriu prisisvajoti. Tačiau, jei mane taip apdovanos žiūrovai ir likimas, tai pirmiausia eičiau pavalgyti su visa šeimyna, reikėtų iškelti balių visiems draugams. Bet vis dėlto pinigus investuočiau į muziką, norėčiau išleisti savo albumą.“

Iki paskutinės minutės mokytojai tvirtai laikė savo auklėtines – Mildą ir Martyną. Tačiau į viršų pakilo Mildos rankos. Žiūrovai dar vakaro eigoje nusprendė, kad pirmieji iš trijų finalininkų krito Titas ir Benas.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje dėl geriausiojo vardo varžėsi Sauliaus Prūsaičio mokinė Martyna Jezepčikaitė, Marijono Mikutavičiaus komandos narė Milda Martinkėnaitė, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo auklėtiniai Titas ir Benas. 

REKLAMA

Superfinale lemiamą balsą turėjo tik „X faktoriaus“ žiūrovai. Būtent jie sprendė, kas turi nugalėti projekte. Balsuoti žiūrovai pradėjo vos startavus šou.

Trijų valandų trukmės šou nepraėjo be ugnies, lazerių, įspūdingų šviesų. Projekto dalyviai scenoje atliko ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

„X faktoriaus“ laida pateikė staigmenų tiek savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams.

Visą transliaciją žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų