REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Alna Katinaitė  ir Evaldas Vaikasas (tv3.lt fotomontažas)

Prieš savaitę „X faktoriaus“ dalyvė Alna Katinaitė buvo nemaloniai nustebinta, kai namų kieme rado pradurtas savo automobilio padangas. Iš Londono į Lietuvą grįžusi moteris neslėpė nusivylimo ir buvo šokiruota tokio elgesio.

16

Prieš savaitę „X faktoriaus“ dalyvė Alna Katinaitė buvo nemaloniai nustebinta, kai namų kieme rado pradurtas savo automobilio padangas. Iš Londono į Lietuvą grįžusi moteris neslėpė nusivylimo ir buvo šokiruota tokio elgesio.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo mašinos nuotrauka bei trumpu įrašu ir spėjimais, kas iš tiesų galėjo nutikti.

„Grįžau kelioms dienoms į Lietuvą, palikusi savo mylimiausius Londone, kad galėčiau siekti savo svajonės. Gaunu itin didelį palaikymą iš savo šeimos ir geriausių draugų, niekam per galvas nelipu, tiesiog stengiuosi tobulėti ir pralenkti tik pačią save. Bet ar ilgai truks mano užsidegimas, jei ryte randu pradurtas mašinos padangas ir tiesiog negaliu pajudėti iš vietos? Ar tai yra priešininko fanų ataka?

Žmonės, aš noriu dainuoti ir tobulėti, prašau, nemėgstantys manęs, nekaišiokite peilių į ratus ir nepraraskite sveiko proto!“ – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar tai galėtų būti jos priešininkų darbas, ji neslėpė, kad toks variantas įmanomas: „Taip, manau, kad tai galėjo padaryti tie, kurie labai aršiai kovojo ir vis dar kovoja už Evaldą, kad jį grąžintų. Aš nežinau, ar tai galėtų būti kažkas iš tų žmonių, tačiau nežinau, ką aš galėjau įskaudinti – lyg ir nieko nepadariau.“

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su buvusiu „X faktoriaus“ dalyviu Evaldu Vaikasu, šis buvo nustebęs tokiu Alnos pareiškimu.

„O tokie dalykai išvis vyksta? Tai yra kaltinimas, be jokių įrodymų. Manau, čia yra visiška nesąmonė, taip suaugę žmonės nelabai elgiasi. Tai yra televizinis šou, kuriame vieni pasilieka, kiti iškrenta. Nemanau, kad dėl tokių dalykų kenkti ir bloginti gyvenimą yra normalu. Tai tikrai ne mano darbas ir tikiu, kad ne mano gerbėjų“, – stebėjosi vyras.

Evaldas pasakojo, kad po kovų jis buvo susitikęs su Alna: „Pasikalbėjome apie susiklosčiusią situaciją. Abu nusprendėme, kad esame stiprus ir abu turėjome likti toje kovoje, bet kažkuriam reikėjo iškristi. Aš pats suprantu, kad tai žaidimas. Žmonėms tai atrodo neteisybė, bet neteisybės būna daug gyvenime.“

REKLAMA
REKLAMA

Prakalbus apie „Kėdžių iššūkį“ vyras neslėpė liūdesio, kad jam nepavyko keliauti toliau: „Faktas, kad aš norėjau eiti toliau, dėl to ir dalyvavau tame šou. Norėjau nueiti iki tiesioginių transliacijų, pamatyti, kaip žmonės balsuoja ir palaiko. Žinoma, tai yra liūdna, bet tai yra žaidimas ir žinojau, kad taip gali nutikti. Kai iškritau pamačiau žmonių reakciją ir pajaučiau jų palaikymą, supratau, kad esu matomas ir girdimas.“

Tačiau Evaldas tikino, kad jo muzikinė karjera tikrai nesibaigia: „X faktorius“ buvo maža pradžia. Jeigu atvirai, komentarų daug neskaičiau, užmečiau akį ir pamačiau, kad žmonės mane palaiko.  Gavau malonaus dėmesio, keletą žinučių su palaikymu, jaučiausi labai gerai.

Manau ekranuose mane dar pamatysite, tikriausiai daugiausiai išgirsite mano naujos kūrybos. Šiuos metus skirsiu daugiau parodyti savo muzikinę pusę ir pristatysiu naujų kūrinių.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų