REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
„X faktoriaus“ dalyvių susitikimas (nuotr. Vido Černiausko)

Šį sekmadienį – pirmoji projekto „X faktorius“ tiesioginė transliacija. Jos metu pasirodys visi dvylika projekto dalyvių, tačiau šou paliks net du.

34

Šį sekmadienį – pirmoji projekto „X faktorius“ tiesioginė transliacija. Jos metu pasirodys visi dvylika projekto dalyvių, tačiau šou paliks net du.

REKLAMA

Nuo šiol viską spręs TV3 televizijos žiūrovai. Balsuodami jie išsakys savo nuomonę, kurie dalyviai jiems patiko labiausiai, o kam – metas namo. Mažiausiai balsų surinkęs iš karto paliks šou. Kiti du atliks išlikimo dainas ir teisėjai nuspręs, kam metas vykti namo.

Prieš pat svarbia dieną visi „X faktoriaus“ dalyviai, šou prodiuseris, teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, projekto režisierius Mindaugas Meškauskas ir visa kūrybinė komanda susirinko bare-restorane „PineWood“. Pušyne, šalia Nemenčinės plento įsikūrusioje išskirtinėje vietoje komanda mėgavosi autentiškais modernios europietiškos virtuvės patiekalais. Taip pat šou dalyvių laukė paskaita apie tiesioginius finalus, kaip be streso pasiruošti kiekvienam sekmadieniui, sužavėti žiūrovus ir pelnyti jų balsus.

Režisierius priminė, kad žiūrovų palaikymas ir sprendimas yra lemiamas. Dažnai jie nusprendžia, kad štai šis dalyvis yra geras, o šis yra prastesnis, va tą, norėčiau matyti finaluose, o tas tai jau tegul krenta kuo greičiau... Bet po visų pasvarstymų nepareiškia savo nuomonės balsuodami. Ir tada, vakaro pabaigoje žiūrovų laukia siurprizas. Mylimiausias atlikėjas, į kurį dėta daug vilčių, keliauja namo, nes už jį, pasirodo, niekas nebalsavo.

REKLAMA
REKLAMA

„Kyla nepasitenkinimo banga, žmonės stebisi, kaip taip galima, kas nutiko, kodėl tokia neteisybė… Bet juk viską galima buvo pakeisti laiku atidavus balsą. Būkite nuoširdūs ir išspauskite save iki galo. Pirmas vakaras kiekvienam gali būti ir paskutinis. Deja“, – kalbėjo M. Meškauskas.

Kas gi šį sekmadienį laukia „X faktoriaus“ žiūrovų? „Muzikos šventė, tikras jaudulys ir emocijos abipus ekrano. Beje, šiemet žiūrovai pamatys ir visiškai atsinaujinusią šou sceną. Modernūs scenografiniai sprendimai, tikiuosi, patiks mūsų žiūrovams“, – kalba režisierius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų