REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Alna Katinaitė (tv3.lt fotomontažas)

Neseniai iš Londono į Lietuvą vien tik dėl populiariausio muzikinio projekto „X faktorius“ atvykusi dainininkė Alna Katinaitė šįryt liko pasibaisėjusi. Įsėdusi į automobilį suprato, kad vandalai pradūrė jos mašinos padangas.

8

Neseniai iš Londono į Lietuvą vien tik dėl populiariausio muzikinio projekto „X faktorius“ atvykusi dainininkė Alna Katinaitė šįryt liko pasibaisėjusi. Įsėdusi į automobilį suprato, kad vandalai pradūrė jos mašinos padangas.

REKLAMA

Apie tai savo gerbėjams išsigandusi mergina pranešė ir socialiniuose tinkluose.

Čia ji pasidalijo mašinos nuotrauka bei trumpu įrašu ir spėjimais, kas iš tiesų galėjo nutikti.

„Grįžau kelioms dienoms į Lietuvą, palikusi savo mylimiausius Londone, kad galėčiau siekti savo svajonės. Gaunu itin didelį palaikymą iš savo šeimos ir geriausių draugų, niekam per galvas nelipu, tiesiog stengiuosi tobulėti ir pralenkti tik pačią save. Bet ar ilgai truks mano užsidegimas, jei ryte randu pradurtas mašinos padangas ir tiesiog negaliu pajudėti iš vietos? Ar tai yra priešininko fanų ataka?

Žmonės, aš noriu dainuoti ir tobulėti, prašau, nemėgstantys manęs, nekaišiokite peilių į ratus ir nepraraskite sveiko proto!“ – muzikinėje savo „Facebook“ paskyroje rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsikėlusi ryte išėjau į lauką ir sėdau į savo mašiną, kuri visuomet priparkuota toje pačioje vietoje – visuomet palieku ir savo vardą, ir numerį. Kadangi gyvenu ne Lietuvoje, atsikėlusi į naują rajoną negali nieko žinoti, todėl tarsi apsidrausdama palieku savo numerį, jeigu kažkam kažkas trukdytų“, – naujienų portalui tv3.lt situaciją komentavo Alna pridėdama, kad kelio su mašina tikrai niekam neužblokavo. 

REKLAMA

Vis dėlto pradėjusi važiuoti ji suprato, kad nuleisti tiek priekiniai, tiek galiniai ratai: „Pritūpiau ir pamačiau, kad jie keliose vietose subadyti, lyg su peiliu.“

„Aš labai isigandau, apėmė tokia neviltis, pravirkau, bet supratau, kad vis tiek reikia judėti“ –sakė dainininkė bei pridėjo, kad iškart po to paskambino į policiją, parašė pareiškimą.

„Labai nemalonu dalyvauti šioje situacijoje, ypatingai, kai po kėdžių iššūkio iš piliečių buvo labai daug apie mane negatyvios informacijos. Nežinau, su kuo daugiau tai susisieti, nes prieš tai niekada nebuvo kilęs toks panašus incidentas“, – savo patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar tai galėtų būti jos priešininkų darbas, ji neslėpė, kad toks variantas įmanomas: „Taip, manau, kad tai galėjo padaryti tie, kurie labai aršiai kovojo ir vis dar kovoja už Evaldą, kad jį grąžintų. Aš nežinau, ar tai galėtų būti kažkas iš tų žmonių, tačiau nežinau, ką aš galėjau įskaudinti – lyg ir nieko nepadariau.“

Tiesa, ji neatmeta galimybės, kad toks įvykis realios priežasties galėjo ir neturėti. „Mano mama sakė, kad lietuviai visuose kiemuose tokie aršūs gali būti ir negali žinoti už ką. Bet aš gyvenu Londone 10 metų ir aš negirdėjau, nemačiau ir niekada su tokia situacija nesusidūriau, o kai pačiai teko, mane labai nubloškė į tokį žemišką lygį, kur mes visi verkiame ir visiems skauda. Buvo tiesiog labai nemalonu“, – sakė A. Katinaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų