REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Rūtos Ščiogolevaitės koncertas Šv. Kotrynos bažnyčioje( nuotr. Luko Bartkaus) (nuotr. Fotodiena.lt)

Vilniuje po ilgos pertraukos, užburiantį pasirodymą surengė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. Populiariausių dainų programa suskambėjo pritariant pianistui Pauliui Zdanavičiui ir kontrabosininkui Eugenijui Kanevičiui.

28

Vilniuje po ilgos pertraukos, užburiantį pasirodymą surengė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė. Populiariausių dainų programa suskambėjo pritariant pianistui Pauliui Zdanavičiui ir kontrabosininkui Eugenijui Kanevičiui.

REKLAMA

Nuostabaus balso tembro savininkė susirinkusius nustebino ne tik savo talentu, bet ir moterišku grožiu.

Koncerto metu Rūta atrodė iš tiesų nepaprastai. Buvo pasipuošusi raudonos spalvos, plačia suknele. Tiesa, buvo matyti ir atlikėjos suapvalėjęs pilvukas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai ji skaitytojams yra pasakojus apie šį koncertą.

20 metų scenoje

Rūta džiaugėsi, kad artimiausiu metus jos laukia pasirodymas Šv. Kotrynos bažnyčioje. Nors ji jau 20 metų gerbėjus džiugina savo pasirodymais, tačiau vis randa naujų idėjų, kaip juos nustebinti.

REKLAMA
REKLAMA

 „Koncerto programa sudaryta iš daugiau nei 10 metų atliekamų dainų, dėl to bus labai spalvingas bei dinamiškas pasirodymas“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Tiesa, koncerte netrūks įvairaus žanro: nuo miuziklo, džiazo iki operos. „Atliksiu daug autorinių dainų bei koverių. Bus atrinktos geriausios mano dainos“, – džiaugėsi Rūta.

Įkvėpimo šaltinis ir didžiausia svajonė

Moteris atviravo, kad idėjų savo kūrybai ji semiasi iš muzikos: „Man pačiai teko studijuoti skirtingo žanro muziką, tad aš pati esu įkvėpta muzikos spalvingumo ir universalumo, todėl šie dalykai mano kūryboje – persipina.“

Rūtos gyvenime buvo daug džiaugsmingų akimirkų, tačiau netrūko ir liūdnų įvykių. Šiuo metu ji laukiasi penktojo vaikelio, tačiau skiriasi su vyru. Atrodo, kad tokie išgyvenimai galėtų paveikti atlikėjos kūrybą, tačiau ji pasakojo, kad dainų žodžiuose dažnai neišgirsite jos išgyvenimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Patyrimai koreliuoja visaip, aš manau, kad visada atsiranda lygiagretės su mano pačios gyvenimu. Tačiau negalėčiau sakyti, kad mano kūryba yra mano dienoraštis. Kažkokios linijos, be abejo, kad būna, bet tai nėra viskas apie mano gyvenimą“, – atviravo moteris.

Anot Rūtos, nors ji jau 20 metų ant scenos, tačiau dar turi užsibrėžtų tikslų: „Nemanau, kad pasiekiau karjeros viršūnę, nes niekada nebuvau nusistačius, kas ji man yra. Labai drąsu sakyti, bet mano didžiausia svajonė – dainuoti operoje. Pati save labai kukliai vertinu, todėl, nemanau, kad tai išsipildys.“

Moteris teigė, kad norint dainuoti operoje reikia labai daug praktikos: „Opera – man, kaip aukščiausia lyga. Reikia labai daug praktikuotis, nes kai darai tai retai – neužtenka tik studijų žinių. Nesu tokios geros nuomonės apie save, kad matyčiau save teatre, bet pasvajoti apie tai drįstu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris pridūrė, kad pasaulyje būna visko, todėl ji nebijo apie tai garsiai pasvajoti. „Gyvenime būna visokių stebuklų, todėl, nežinia, kaip bus“, – šyptelėjo Rūta.

2019 m. lapkričio 16 dieną, 18 val. pasiklausyti populiariausių dainų programos Šv.Kotrynos bažnyčioje kviečia vieni talentingiausių ir patyrusių scenos žvaigždžių -atlikėja Rūta Ščiogolevaitė ir pianistas Paulius Zdanavičius. Šis duetas kartu koncertuoja virš 10 metų, tačiau visuomet sulaukia didelio publikos susidomėjimo. Per tuos metus scenos partneriai sukaupė didžiulį repertuarą, o šį kartą klausytojams padovanos gražiausius kūrinius iš visų koncertinių programų. Vakaro metu skambės džiazas, klasika, miuziklai, autoriniai kūriniai ir pasauliniai hitai.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad rugsėjo pabaigoje apskriejo žinia apie galimą Rūtos Ščiogolevaitės santykių griūtį. Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su garsia atlikėja, ši neatrodė sutrikusi ar susijaudinusi.

Vis tik pasiteiravus apie kalbas dėl kilusių kalbų apie galimą šeimos griūtį, moteris teigė neketinanti apie tai daugžodžiauti.

 „Aš nieko nekomentuoju. Jūs žinot, aš jau kuris laikas nekalbu apie asmeninį gyvenimą. Tegul kiti šneka, ką nori. Nei apie asmeninius dalykus, nei apie bėdas, nei rūpesčius aš nekalbu.

Po vieno klausimo, bus dar daugiau klausimų ir tai tikrai nebūtų taškas. Daug geresnis taškas yra nekalbėti“, – tv3.lt sakė Rūta.

Primename, kad kalbas apie penktąjį nėštumą moteris taip pat slėpė.

Moteris ketvirtosios atžalos susilaukė 2018-ųjų birželį. Kartu su mylimuoju Rolandu Damijonaičiu atlikėja jau augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą.

Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų