REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
E. Anusauskaitė-Young, R. Anusauskas, R. Žemaitienė (tv3.lt fotomontažas)

Už Atlanto gyvenančios dainininkės Evelinos Anusauskaitės-Young tėtis Ričardas Anusauskas gyvena pačiomis maloniausiomis nuotaikomis. 

11

Už Atlanto gyvenančios dainininkės Evelinos Anusauskaitės-Young tėtis Ričardas Anusauskas gyvena pačiomis maloniausiomis nuotaikomis. 

REKLAMA

Gamtos fotografas kartu su mylimąja Rūta Žemaitiene planuoja vestuves.

Pora neslepia, kad kol kas tiksli šventės data nėra aiški, tačiau tam yra aiški priežastis: „Planuojame, tačiau dar nėra aišku kada – datos nėra. Viskas priklausys nuo ekonominių aplinkybių.“

R. Anusauskas pridėjo, kad juos ypatingai suartino meilė fotografijai – būtent taip jie ir susipažino.

„Dukros gimtadienio proga ji atėjo nusipirkti mano albumų, nes jos dukra studijavo fotografiją. Norėjo nupirkti tik vieną albumą dovanų, tačiau pamačiusi, nusipirko visus 5. Kadangi gerai menininkė mokėjo girti, tai ir susipažinome“, – juokėsi žinomas vyras.

Dabar jiedu vienas kitam šiltus jausmus puoselėja daugiau, nei 5 metus ir nuolat vienas iš kito ko pasimokyti.

„Ne veltui sakoma, kad su kuo sutapsi, toks ir pats patapsi. Kai ji pradėjo matyti, kas dedasi gamtoje, taip į tai paniro, kad dabar yra aktyvesnė ir už mane. Aš dabar dažniau tik duodu patarimus iš šalies – kaip suvesti kamerą, kaip pritaikyti aparatūrą, kad kokybė būtų geresnė. Ji pro akis jau nieko nebepraleidžia – atsvieria trečia fotografo gamtininko akis, ir tu pradedi matyti pasaulį taip, kaip anksčiau jo nesi matęs. Supranti, koks tu buvai aklas“, – apie bendrą pomėgį ir meilę fotografijai kalbėjo R. Anusauskas.

Fotografas džiaugėsi ir tuo, jog jo atžalos puikiai sutaria su mylimąja. „Aš sakyčiau, kad sutaria, tačiau vienas vaikas Amerikoje, kitas dar moksleivis, o trečias, kaip aš sakau, atsidavęs internetui – jis turi internetinį pasaulį, iš kurio neišlenda“, – juokėsi R. Anusauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų