• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinė laida „La maistas“ užkariavo jūsų širdis. Jei norite kolegas ir draugus bei šeimą nudžiuginti gardžiais pyragais, išbandykite šefų rekomenduojamus receptus. 

Kulinarinė laida „La maistas“ užkariavo jūsų širdis. Jei norite kolegas ir draugus bei šeimą nudžiuginti gardžiais pyragais, išbandykite šefų rekomenduojamus receptus. 

REKLAMA

Nuolatinis laidos „La maistas“ šefas Vylius Blauzavičiaus – daugeliui puikiai pažįstamas grilio karalius. „La maistas“ laidose jis laužo stereotipus, kad grilius skirtas tik mėsai. Vylius jau ne kartą parodė, kad grilius puikiai tinka ir daržovėms, troškiniams bei įvairiausiems kepiniams ruošti.

Jo kolega, irgi šeimininkaujantis kiekvienoje laidoje, – istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas, kurio patiekalai glosto ne tik pilvą, bet ir akį – Tomas Rimydis.

Laidos viešnia – „IKI“ prekybos tinklo konditerijos technologė-konsultantė Daiva Steponienė. Ji yra atsakinga už naujus gaminius ir jų paleidimą į rinką.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris maisto gamyba susižavėjo nuo vaikystės, dabar ji gamina ne tik savo šeimai, bet ir visiems Lietuvos gyventojams.

Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamas apverstas obuolių pyragas su varške. 

Minkštas, kvapnus ir labai skanus pyragas, jame susipina puikūs skoniai - drėgna varškės tešla ir skanutėliai karamelizavęsi obuoliai! 

REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamas greitas tortilijų pyragas su mėsa ir sūriu

Greitas, skanus ir sotus patiekalas šeimos vakarienei ar draugų vakarėliui. Jei mėgstate aštriau, papildomai galite dėti aitriųjų pipirų, marinuotų jalapenų ar kitokių prieskonių. 

Receptą žiūrėkite:

Kviestinė laidos viešnios Daivos Steponenienės migdolinis pyragas su vyšniomis

Minkštutėlis, nuostabios tekstūros sviestinis pyragas, kuriam reikės vos dviejų šaukštų kvietinių miltų! Pyragas ypatingai gardus, su maloniu riešutiniu prieskoniu ir uogų gaiva!

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Daivos Steponėnienės rekomenduojama cukinijų tartaletė

Sotus pyragas pietums, vakarienei ar užkandžiams be mėsos! Pyragas labai skanus tiek šiltas, tiek atvėsęs, todėl puikiai tiks pasiimti pietums į darbą, net jei neturi galimybės pasišildyti! 

Receptą žiūrėkite:

Tomo Rimydžio rekomenduojamas sotus pyragas be mėsos

Jis pagamintas iš lietuvių mėgstamo kopūsto! Pagardintas obuoliais ir grybais.

Receptą žiūrėkite:

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų