REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Karalienė (nuotr. SCANPIX)

Apie Jungtinės Karalystės karalienę Elizabeth II-ąją sklando įvairiausių gandų, vis dėlto 93 metų moteris nesiliauja stebinusi.

4

Apie Jungtinės Karalystės karalienę Elizabeth II-ąją sklando įvairiausių gandų, vis dėlto 93 metų moteris nesiliauja stebinusi.

REKLAMA

Visai neseniai jos šukuosenų meistrė atskleidė netikėtų detalių apie monarchę.

Pasirodo, kad nepaisant to, jog karalienė turi daugybę įvairiausių reikalavimų ir nurodymų, kartu ji yra ir be galo kukli. Sunku patikėti, tačiau nors ji gyvena Buckinghamo rūmuose, kuriuose yra net 775 kambariai, ji savo reikmėms – kasdieniui gyvenimui – naudoja vos 6 iš jų!

Anot šukuosenų meistrės Angelos Kelly, karalienė tikrai neišnaudoja visos rūmų erdvės – jai per daug išsiplėsti nepatinka, todėl ji naudoja vos kelis kambarius.

Tai – miegamasis, privatus posėdžių kambarys, drabužinė, vonios kambarys, susitikimų kambarys ir laukiamasis. 

„Kambariai nėra didžiuliai ir juose labai mažai baldų – tik keistos drabužių spintos“, – naujausioje savo knygoje apie karalienė rašė Angela.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, į privačiausius savo kambarius karalienė vyrų neįsileidžia. „Vienintelis vyras, kuris, mano žiniomis, yra ten apsilankęs, yra Edinburgho hercogas ir kiti karališkosios šeimos nariai, nes karalienei privatumas yra už viską svarbesnis, ir tą puikiai žino jos personalas“, – pridėjo A. Kelly.

REKLAMA

Karalienė Buckinghamo rūmuose praleidžia didžiąją laiko dalį, nors nuo liepos iki rugsėjo ji mėgsta paatostogauti ir Balmoral pilyje. Būtent tuo metu Buckinghamo rūmuose gali lankytis ir paprasti žmonės.

Kitas autorius, Adamas Hellikeris, rašė, jog karalienė neišmeta senų Buckinghamo rūmų patalų – vietoje to ji juos perkelia į Balmoral pilį. „Šiame materialistiniame pasaulyje labai gera žinoti, kad karalienė vengia švaistymo savo namų ūkyje“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų