REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Natalija Bunkė, Monika Šalčiūtė, Oksana Pikul-Jasaitienė (tv3.lt fotomontažas)

Pasaulyje, dėl garsenybių pamišę gerbėjai dažnai yra linkę, tarsi, pasisavinti savo mylimą žvaigždę, sudarydami jiems patiems gana nejaukias gyvenimo sąlygas.

62

Pasaulyje, dėl garsenybių pamišę gerbėjai dažnai yra linkę, tarsi, pasisavinti savo mylimą žvaigždę, sudarydami jiems patiems gana nejaukias gyvenimo sąlygas.

REKLAMA

Vis dažniau gerbėjai nebijo parašyti savo dievaičiams ar kitaip atkreipti jų dėmesį, o negavę atsako ne retai ir supyksta.

Portalas tv3.lt aprašė istorijas, kuriose garsios Lietuvos moterys atvirai pasakoja apie kuriozines situacijas su savo gerbėjais.

Drama, dėl žaisliuko

Pramogų pasaulio persona, atlikėja, vizažistė Oksana Pikul yra savimi pasitikinti, savarankiška ir mylinti mama.

Moteris džiaugėsi, kad per savo karjerą jai neteko sutikti persekiotojo: „Nemalonaus kontakto nesu turėjusi, tačiau yra tekę kelis kartus parašyti žinutę ir paaiškinti, kad visi duomenys bus nusiųsti policijai. Pamenu vieną asmenį, buvo atsibodę blokuoti per visus socialinius tinklus, žmogus neturėjo realios nuovokos.

Bent jau man asmeniškai neteko susidurti su tokiu naglumu, kad stovėtų kažkas prie durų ir braižytųsi kaip katinas. Visi drąsūs tik rašinėti iš anketų be nuotraukų, kalbinti, siūlyti susitikti, išsakyti savo nuomones arba siųsti erotinio pobūdžio žinutes.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Oksanos, šiais laikais pasiekti žmogų yra labai paprasta: „Taip pat paprasta negailestingai jį ir užblokuoti arba pranešti, kad kreipsiesi į policiją. Žmogus dažniausiai drąsus būna tik už kompiuterio ekrano, kur niekas nemato ir negirdi, bet gatvėje sutikus nuleidžia nosį ir bėga pasislėpti. Tokių yra dauguma, bet patogiausias būdas atsikratyti tokiais nenaudėliais, tiesiog juos užblokuoti ir negaišti savo laiko.“

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad koncertuodama sulaukdavo daugybės malonaus dėmesio: „Koncerto metu netikėtai gerbėjai įteikdavo gėlių ar kitų dovanų, tokių akimirkų buvo labai daug. Ne tik vyrai dovanojo dovanas, bet ir moterys. Manau, toks dėmesio rodymas yra labai gražus gestas.“

„Pamenu, net mano vyras gavo pliušinį žaisliuką. Šį parsinešė namo ir pasistatė, o filmavimo metu gerbėja pamatė, kad tas žaisliukas stovi pas mane ant spintos ir Simui dėl to priekaištavo. Visokių kuriozų ir dramų būdavo“, – juokėsi atlikėja.

Dažniausiai koncertuodama Oksana gaudavo pliušinių žaislų ir gėlių, moters teigimu, tai priimtinas ir gražus dėmesys.

REKLAMA
REKLAMA

Paslaptingi laiškai

Scenos diva tituluojama dainininkė Natalija Bunkė ne retai su savo gerbėjais atvirai dalijasi gyvenimo akimirkomis. Moteris per koncertus mielai bendrauja su jos pasiklausyti atėjusiais gerbėjais.

Natalija prisiminė, kai maždaug prieš penkiolika metų, turėjo gerbėją, kuris nuolatos jai rašydavo laiškus ir palikdavo gėlių.

„Dar grupės „YVA“ pradžioje turėjau tokį gerbėją, kuris už mano automobilio valytuvų palikdavo gėlių. Gerbėjas tikriausiai gyveno kažkur netoliese, o ant mano automobilio didelėmis raidėmis buvo užrašyta „YVA“, todėl nebuvo sudėtinga rasti.

Tai nebuvo labai įkyru, per vieną koncertą jis atvažiavo pas mane, toks kuklus, mielas berniukas. Priėjo jis tada prie manęs ir rankoje laikė dėžutę, su merginomis ėmėme juoktis, kad man piršis. Vėliau pasivedęs į šoną įteikė tą dėžutę, joje buvo pakabukas ant kaklo. Likom nusivylusios, kad ne žiedas, – juokėsi atlikėja. – Jis man ir laiškus rašydavo, o po to dingo, tikriausiai užaugo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į piktus komentarus ir žinutes Natalija stengiasi nereaguoti: „Aišku, pati sau sureaguoju, tačiau stengiuosi to netransliuoti ir mažiau peno duoti. Stengiuosi per daug interviu nedalinti, neinicijuoti papildomų kalbų, heiterių nemaitinti, man pakanka instagramo – mano erdvės, kurioje aš reiškiuosi.“

Moteris džiaugėsi, kad gerbėjų dovanų gauna nuolat: „Dovanos yra labai gyvenimiškos ir mielos, kiek tik nuvažiuoju į kitą miestą, tai man kepyklą dėžę kepinių įteikia, tai mėsinė – mėsų. Viena mergina man iš Lenkijos visa dėžę privežė mėsų, gaunu visokiausių dalykų ir labai juos mėgstu.

Su viena gerbėja iš Raseinių išsišnekėjome, pasipasakojo, kad siuva patalynę, parodė nuotraukas, labai patiko, dabar laukiu, kada atsiųs. Kitos gerbėjos batus pagyriau, tai dabar laukiu ir batų siuntos.“

REKLAMA

O ir pati Natalija mėgsta bendrauti su savo gerbėjais: „Jeigu žmonės pas mane ateina, dėl to džiaugiuosi. Tie, kas buvo mano koncerte, žino, kad pas mane nėra ribos tarp atlikėjo ir žiūrovo, aš nelaikau atstumo. Tai yra mano gerbėjai, jie moka pinigus, kad ateitų į mano koncertą, todėl man labai smagu su visais bendrauti.“

Gąsdinantis persekiotojas

Interneto sensacija Monika Šalčiūtė savo „Facebook“ profilyje dažnai nustebina gerbėjus ne tik nuotraukomis ar filmuotais vaizdais, bet ir susimąstyti priverčiančiomis žinutėmis.

Prieš kelis metus socialinėje erdvėje nuaidėjo Monikos Šalčiūtės pagalbos šauksmas. Mergina pasakojo, kad prie jos namų durų jau antrą dieną iš eilės stovi vyras, klausinėjantis, kur ši gyvenanti.

REKLAMA

„Kažkoks vyras jau antrą dieną stovi prie namų laiptinės ir visų kaimynų klausia, kur aš gyvenu. Bijau kažkur eiti, – pagalbos šaukėsi M. Šalčiūtė ir pridūrė. – Šiandien nuo 19 iki 23 val prie mano laiptinės stovi“.

Ko gero, ne pati maloniausia simpatijos išraiškos forma. Tačiau užuot palaikę žinomą šokėją, komentatoriai po šiuo jos pranešimu laidė juokelius. Į komentarų jūrą įsiliejo ir buvęs grupės „Bavarija“ narys Juozas Liesis. „Tai aš tau – kažkoks?!“, – juokavo „Bavaras“. Deja, M. Šalčiūtei tai nepasirodė juokinga.

Ką gi, tokia ta populiarumo kaina. Tada, neseniai persikrausčiusi mergina, be galo džiūgavo naujaisiais namais, tačiau, pasirodo, žinomam žmogui geriau apie savo gyvenamąją vietą nieko nepasakoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų