REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai per vakarėlį buvo itin žiauriai sumušta 17-metė mergina. Iki šiol jos būklė kritinė ir ji gydoma reanimacijoje. Merginos sumušimu kaltinamas Jurbarko politikės sūnus, o ši istorija pro akis neprasprūdo ir garsiems Lietuvos žmonėms.

Neseniai per vakarėlį buvo itin žiauriai sumušta 17-metė mergina. Iki šiol jos būklė kritinė ir ji gydoma reanimacijoje. Merginos sumušimu kaltinamas Jurbarko politikės sūnus, o ši istorija pro akis neprasprūdo ir garsiems Lietuvos žmonėms.

REKLAMA

Ketvirtadienio rytą savo „Facebook“ paskyroje apmaudą išliejo ir visuomenininkas Saugirdas Vaitulionis.

„Kadangi daug kas klausiat, dėl sodyboje sumuštos ir išžaginti bandytos Karolinos, tai trumpai: mes kartu su Daina Bosas jau kalbamės su keliais teisininkais, šiandien šis klausimas bus išspręstas ir mergina bei jos šeima bus pasirūpinta tinkamai!

Karolinai yra sumaitotas veidas, nosis, išmušti dantys – visa tai sutvarkyti kainuoja daugybę pinigų. Jau sutariau su viena grožio klinika, kuri sugrąžins gyvulio iš jos atimtą grožį! Laikykime kumščius! Tikiu, kad teisingumas nugalės ir viskas išsispręs taip, kaip turi“, – skelbė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Ši žinia taip pat sujaudino ir dizainerę Dianą Vapsvę. Ji pasidalijo merginos nuotrauka ir negalėjo patikėti tokiu žmonių žiaurumu.

„Negaliu būti abejinga tokioms istorijoms, nes pati auginu mergaitę, kuri mums su vyru yra brangiausia šiame gyvenime. Dėl jos padaryčiau tikriausiai viską, kad apginčiau ir apsaugočiau. Ir kaip baisu suprasti, kad ne visada gyvenime gali tai padaryti....Net bijau įsivaizduoti, ką šiuo metu išgyvena mergaitės tėtis, kokių baisių minčių jam kyla ir kaip sunku jas pažaboti išsaugant blaivų protą... Linkiu daug stiprybės mergaitei, tėčiui ir draugams“, – rašė ji.

REKLAMA

Modelis Karolina Toleikytė taip pat prašė pagalbos ir skatino žmones prisidėti prie jaunos merginos kraupios istorijos.

„Šita istorija yra košmaras... Nepilnametė mergaitė reanimacijoje. „Kovotojas“, jaunos mergaitės žagintojas, M. Icikevičius bando sausas bristi iš balos. Viskas, ką galim padaryti mes, tai neleisti šiai istorijai nutilti ir reikalauti teisingumo jaunos merginos atžvilgiu, nes jos jau gyvenimas niekada nebebus toks pat. P.S. Taip pat galim prisidėti finansiškai, nes merginos šeimai prireiks velniškai daug resursų tiek operacijoms, tiek teisininkų išlaidoms padengti“, – „Facebook“ tinkle rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė Julija Žižė, kuri augina dvi dukras, irgi neliko abejinga. Moterį sukrėtė skaudi jaunos mergaitės istorija.

„Kas čia per nenormalus, atitrankytomis smegenimis nevisprotis? Aš pakraupusi, man šiurpsta oda skaitant. Ir rimtai paklausiu Jūsų dabar, jei tai būtų Jūsų ar mūsų šeimoje tokia istorija, ar būtų labai blogai, jei padarytume atkirtį, na, taip paprastai pagavus – akis už akį?“, – piktinosi ji.

Portalas tv3.lt primena, kad praėjusią dieną socialiniuose tinkluose išplito žinia apie žiauriai sumuštą jauną merginą.

Sunkūs sužalojimai

„Gegužės 26 dienos rytą mūsų šeimą pasiekė sukrečianti žinia. Per klasės vakarėlį Tauragės rajone esančioje kaimo turizmo sodyboje buvo pasikėsinta išžaginti dešimtokę merginą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiauriai sudaužyta mergina gydoma Kauno klinikų reanimacijos skyriuje. Jai smarkiai pažeista trachėja, išmušti keli dantys, sutrupintas žandikaulis, nustatyta labai stipri kaklo trauma.

Juk daužė kovų menų prizininkas!.. Nuotraukos dėti negaliu, manau, būtų neetiška visų atžvilgiu. Kaip sakė liudininkai, jos veido nebuvo galima atpažinti“, – rašė sužalotos merginos giminaitė.

Jautrioje žinutėje moteris akcentavo, kad mergaitė turi begalinį norą gyventi:

„Ačiū Dievui ir gydytojams, kurių pagalba ji dar gyva.. Ji labai jauna, 17 metų, bet išgyvenusi labai daug. Sulaukusi vos trejų metukų, neteko mamos (žuvo avarijoje).

Po to persikėlimai gyventi iš vienų namų į kitus. Tėvui dukrelę auginti padėjo jo mama, sesuo. Mergina buvo stipri. Visada besišypsanti, maloni, skleidžianti aplinkui save meilę, džiaugsmą, šilumą. Niekada nesiskundžianti, trykštanti jaunatviška energija.

Ji mokėsi gerai. Mylima mokytojų, draugų, klasės draugų ir, žinoma, tėvo šeimos narių ir giminaičių. Jos tėtis – kenčiantis begalinį skausmą, pasimetęs ir sugniuždytas dėl vienturtės dukros nelaimės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų