REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kijevo kotletus jau nuo seno yra pamegę daugelis lietuvių, tačiau juos gaminti prireikia nemažai laiko ir pastangų. Šiandien su jumis dalinamės itin greitu jų receptu, kuris galbūt taps vienu jūsų mėgstamiausiųjų. 

Kijevo kotletus jau nuo seno yra pamegę daugelis lietuvių, tačiau juos gaminti prireikia nemažai laiko ir pastangų. Šiandien su jumis dalinamės itin greitu jų receptu, kuris galbūt taps vienu jūsų mėgstamiausiųjų. 

REKLAMA

Kijevo kotletams reikės: maltos vištienos: 600 gramų; druskos; pipirų; smulkintų žalumynų (petražolių, krapų, bazilikų): 1 saujos; česnako: 1 skiltelės; kiaušinių: 2; miltų: 2 stiklinių; pieno: 0,5 stiklinės; džiūvėsėlių; aliejaus; sviesto: 100 gramų.

Gaminimas:

Iš pradžių žalumynus, česnaką sumaišome su sviestu, pagardiname druska bei pipirais. Padedame sustingti.

Tuomet į maltą vištieną įmušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, dedame miltų, pilame pieno bei išmaišome masę.

Iš mėsos formuojame paplotį, į vidurį dedame po gabaliuką sviesto bei suformuojame kotletus. Tada įkaitiname keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvoliojame džiūvėsėliuose bei kepame iš visų pusių, kol gražiai parus. Patiekiame ir skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų