REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Erdvilė Pilvinytė (tv3.lt fotomontažas)

Andriaus Šedžiaus ir Monikos Šedžiuvienės skyrybų drama jau ilgą laiką drebina Lietuvos pramogų pasaulio padangę. Kol garsi pora vis mina teismo salių slenksčius, netrūksta ir apkalbų tiems, kurie užėmė antrųjų pusių vietas jų gyvenimuose.

36

Andriaus Šedžiaus ir Monikos Šedžiuvienės skyrybų drama jau ilgą laiką drebina Lietuvos pramogų pasaulio padangę. Kol garsi pora vis mina teismo salių slenksčius, netrūksta ir apkalbų tiems, kurie užėmė antrųjų pusių vietas jų gyvenimuose.

REKLAMA

Viena jų – Erdvilė Pilvinytė. 20-metė mergina vis dažniau socialiniuose tinkluose dalijasi įvairiais kadrais su politiku. Tiesa, visai neseniai ji pasidalijo ir žiedo ant bevardžio piršto vaizdo įrašu, sukėlusiu tikrą audrą socialiniuose tinkluose.

Pasiteiravus, ar tai – sužadėtuvių žiedas – Erdvilė nusijuokė „Ne, tai dovana.“

Tiesa, ji taip pat užminė mįslę, kad A. Šedžius gali ryžtis ir kitam svarbiam žingsniui: „Dar ne sužadėtuvių“, - mįslingai sakė ji.

Vos 20-metė mergina iš Šiaulių ilgą laiką nekalbėjo apie santykius su garsiu politiku, tačiau vieną dieną jos kantrybė baigėsi.

REKLAMA
REKLAMA

Erdvilė pagaliau nusprendė nebeslėpti jųdviejų jausmų ir paviešino pirmąją nuotrauką kartu. Pora sulaukė gausybės sveikinimų ir pagyrų, kad kartu atrodo nuostabiai.

REKLAMA

Visgi, apkalbas skleidžiantys internautai taip pat nesnaudžia, tad Erdvilės ir Andriaus santykiais nėra patenkinti visi. Apie juodu jau kurį laiką netylančios kalbos įtraukė ir vis dar esamą A. Šedžiaus žmoną Moniką. Ji buvo paviešinusi įvairius susirašinėjimus ir pykčius su vyru, taip galimai sukeldama dar didesnę dramą dėl subyrėjusios santuokos.

Erdvilė, tv3.lt paklausta, ar nebijo galimo Monikos pykčio suabejojo: „Dėl ko ji turi pykti? Ir dramos dėl ko? Ji turi savo Dovydą, su kuriuo kuria naują šeimą. Nėra jai čia ko pykti ir kurti dramų.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasidomėjus, kodėl praėjus ganėtinai ilgam laikui nuo apkalbų apie jųdviejų santykius pradžios, pora tik dabar nusprendė patvirtinti, kad ji ir A. Šedžius yra pora, mergina patikino: „Reikėjo laiko, kad abu įsitikintumėm, ar esame vienas kitam reikalingi.“

Nors E. Pilvinytė nepanoro atsakyti į klausimą, kaip į jos ir verslininko santykius reaguoja tėvai, ji pridūrė, ką mano dėl didelio savo ir mylimojo amžiaus skirtumo.

„Daina Bosas, Antonovienė Vida... Kodėl jų taip neapkalba? Šedžius įdomesnis“, – naujienų portalui sakė mergina.

Kiek anksčiau paklausta apie sužadėtuves Erdvilė ėmė juoktis: „Nėra kur skubėti“, – atsakė ji ir prisipažino, kad jaučiasi laiminga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tuo tarpu, Monika taip pat turi antrąją pusę – Dovydą, kuris gyvena užsienyje, tačiau dažnai svečiuojasi ir Lietuvoje.

Andrius taip pat prabilo kaip jaučiasi, kad dėl skyrybų Monika kaltina tik jį. Pasirodo, viskas gali būti visai ne taip, kaip anksčiau buvo teigiama. Andrius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

REKLAMA

tv3.lt norėjo apie tai sužinoti ir iš Monikos lūpų, tačiau su atlikėja susisiekti nepavyko. Savo ruožtu Tadas Juodsnukis taip pat atsisakė komentuoti susidariusią situaciją.

Šedžius įvertino Erdvilės žodžius

Andriaus pasiteiravus, ar neseniai apie jųdviejų santykius prabilusi Erdvilė nesujauks kortų teisme, vyras buvo užtikrintas, kad taip nutikti neturėtų.

„Pirmas dalykas, ką aš noriu pasakyti, kad jokių santykių su Erdvile aš nesu patvirtinęs. Čia iš žiniasklaidos pusės buvo šitie dalykai.

Yra du skirtingi dalykai: vienas dalykas yra Erdvilė ir tai, ką ji šneka, o kitas dalykas yra tai, kad abu žmonės turi patvirtinti santykius, – be užuolankų kalbėjo verslininkas. – Kitas žingsnis yra tas, kad jeigu man kažkokie priekaištai galėtų būti dėl Erdvilės, tai jie galėtų būti pusmečio senumo. Visas procesas jau vyksta dvejus metus. Dvejus metus su Monika mes net negyvenam kartu.“

Dėl to, kaip pakryps skyrybų procesas, verslininkas buvo ganėtinai tylus. Jis savo nuomonės reikšti nenorėjo.

„Koks bus teismo sprendimas, aš dar nekomentuoju“, – griežtai pasakė verslininkas. A. Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų