REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laukia ypatingas šeštadienis, kuris pateiks staigmenų. Kokios jos bus ir kas jūsų laukia kovo 30-ą dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Laukia ypatingas šeštadienis, kuris pateiks staigmenų. Kokios jos bus ir kas jūsų laukia kovo 30-ą dieną, sužinokite horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Regis, sulauksite pasiūlymų susijusių su verslu, kūrybinėmis perspektyvomis. Santūriai įvertinkite savo galimybės ir neįsipareigokite per daug. Galimi nemalonumai per nesaikingumą. Meilė, vaikai irgi gali sukelti rūpesčių.

Tauras

Regis, artimi žmonės bus jumis nepatenkinti, kažkuo įtarinės, kaltins. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne ieškoti nuotykių ar gaišti laiką su abejotinos reputacijos veikėjais. Saugokite savo sveikatą, turtą, atsargiai vairuokite.

Dvyniai

Stokosite emocinės pusiausvyros, o gal ir pagarbos bei pakantumo kitiems. Fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą, darbą, žmogų arba į savo būseną. Svarbi partnerystė gali patirti sukrėtimą arba tiesiog išbandymą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Stengsitės prisirinkti informacijos ir užmegzti naudingų ryšių, užtikrinančių sėkmę karjeroje, kūryboje. Plačiai atversite širdį, o gal ir piniginę. Verčiau nebūkite pernelyg patiklūs ir išlaidūs: tuo kažkas gali nedorai pasinaudoti.

REKLAMA

Liūtas

Tikėtini intelektualūs pokalbiai, susitikimai su svarbiais jums žmonėmis. Palankiai įvertintas bus jūsų objektyvumas, erudicija. Tačiau pasireikš skubėjimas tiek už vairo, tiek tariantis, žadant.

Mergelė

Tikėtinas didelis jūsų aktyvumas, noras pasireikšti, veikti kitus. Neskubėkite įsipareigoti, žadėti, užsiimti naujais darbais.

Svarstyklės

Regis, ši diena jūsų nenuvils. Aplinkiniai bus linkę jums pritarti, palaikyti, bendradarbiauti. Vakare bus nelengva atsikratyti minčių apie meilės pagundas arba vaikų aktualijas.

Skorpionas

Būsite kūrybingi, bet nelabai linkę bendrauti, atsiskleisti. Galbūt nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos ar piniginių problemų. Tikėtina, kad suaktyvės žalingi įpročiai arba labiau pajusite jų pasekmes.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Įtampa tvyros santykiuose su antrąja puse, oponentais. Tikriausiai savo nepakantumu provokuosite konfliktines situacijas.

Ožiaragis

Nuo svarbių sprendimų šiandien geriau būtų susilaikyti, ypač jei pristigo laiko nuodugniam apmąstymui. Kreipkite dėmesį ne vien į galimos naudos faktorių. Pasielgę neetiškai ar neteisingai, daug prarasite.

Vandenis

Būsite linkę kitus mokyti, moralizuoti, tuo tarpu patys neatsisakysite abejotinų pramogų, malonumų. Žinoma, jei neturite rimtesnių problemų. Kitu atveju galvą skaudės dėl neišspręstų ar susikomplikavusių reikalų.

Žuvys

Darbe būsite užimti tiek, kad artimiems žmonėms dėmesio išties pritrūks. Be to, nebeatrodys, kad jūsų pastangos atneš naudos. Labiau pasitikėkite savimi ir nesigraužkite dėl smulkmenų.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų