• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulinė interneto komunikacijos kompanija „Skype“ pristatė naują savo programos versiją „Skype 3.2”, skirtą „Windows” operacinei sistemai, pasižyminčią naujomis galimybėmis suasmeninti savo profilį bei suteikti jam unikalumo.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji „Skype“ nuo šiol leidžia paprasčiau susisiekti su žmonėmis turint visus savo draugų ir artimųjų kontaktus vienoje vietoje, persiųsti pinigų per „PayPal“ sistemą, o nauji garso sistemos sprendimai užtikrina dar aukštesnę pokalbių kokybę.

REKLAMA

Viena iš šios „Skype“ versijos naujovių – galimybė nufotografuoti save naudojantis internetine vaizdo kamera bei nauja programos fotografavimo funkcija. Nuotrauką iš karto galima įkelti į savo asmeninį profilį. Ši funkcija yra paremta vaizdo skambučių populiarumu, kuris nuolatos didėja nuo to laiko, kai buvo pristatyta pokalbių su garsu ir vaizdu galimybė 2005-ųjų gruodį. Šiuo metu vaizdo skambučiai sudaro beveik penktadalį visų „Skype“ skambučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes visada siekėme suteikti geriausios kokybės skambinimo internetu patirtį ir tikime, kad paskutinė programos versija yra kaip tik tai, ko ir reikėjo. Nuo šiol galima dar labiau individualizuoti savo profilį, turėti visus kontaktus vienoje vietoje ir mėgautis išskirtine garso kokybe, prilygstančia gyvam pokalbiui“, - teigia „Skype“ sąsajos su vartotoju produktų skyriaus direktorius Karteris Adamsonas (Carter Adamson).

Naudojant naują programos versiją tampa dar paprasčiau susisiekti su savo draugais ir šeimos nariais, nes nuo šiol „Skype“ vartotojai gali integruoti adresų sąrašus iš kitų programų, tokių kaip „MSN Hotmail“, „Gmail“ ir „Yahoo! Mail”. Dabar taip pat galima pakviesti naudotis „Skype“ siunčiant pakvietimus elektroniniu paštu tiems žmonėms, kurie dar nesinaudoja „Skype“ galimybėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinė „Skype“ versija pasižymi aido sumažinimo ir pašalinių garsų šalinimo technologijomis, skirtomis užtikrinti aukščiausią garso kokybę nepriklausomai nuo to, kokiomis priemonėmis – ausinėmis su mikrofonu ar skambučiams per „Skype“ pritaikytu telefonu –  naudojamasi skambinant per „Skype“.

Naujoji versija taip pat turi „Send Money“ funkciją, kuri leidžia „Skype“ vartotojams nusiųsti pinigus bet kuriam kontaktų sąraše esančiam žmogui per „PayPal“ sistemą. Sujungus „Skype“ ir „Paypal“ galimybes, vartotojai įgyja didžiulę naudą – jie per internetą gali bendrauti ir daryti apmokėjimus paprastu, patogiu ir saugiu būdu.

Nuolatos tobulinama „Skype“ vartotojo sąsaja suteikia galimybes lengviau pasiekti asmenines „Skype“ sąskaitas, kuriose galima valdyti trumpųjų žinučių siuntimą, pinigų perlaidų ir mokėjimų už produktus istoriją, matyti skambučių bei trumpųjų žinučių istoriją, nusipirkti papildomų „Skype“ kreditų, „SkypeIn“ numerį ar užsisakyti balso pašto paslaugą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų