REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas vadovaus S. Skvernelio prezidento rinkimų štabo komunikacijai.

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas vadovaus S. Skvernelio prezidento rinkimų štabo komunikacijai.

REKLAMA

„Nuo rytojaus aš pradedu dirbti Sauliaus Skvernelio rinkimų štabo komunikacijos vadovu“, – BNS ketvirtadienį sakė S. Malinauskas.

Kaip premjero patarėjas S. Malinauskas išeina nemokamų atostogų.

„Tiek, kiek truks kampanija, kol joje dalyvaus S. Skvernelis, aš premjero patarėju nebedirbsiu. Tai yra nemokamos atostogos“, – sakė jis.

Darbo rinkimų štabe metu S. Malinauskas sako sudarysiantis terminuotą darbo sutartį ir atlyginimą gausiantis iš kandidato rinkiminės sąskaitos.

„S. Skvernelis yra sudaręs sutartį su įmone, kuri visus štabo žmones įdarbina pagal terminuotas sutartis. (...) Mano atlyginimas lieka labai panašus į tą, kurį gaudavau Vyriausybėje, tiesiog aš jį gausiu rinkimų kampanijos metu iš kandidato turimų lėšų, kurios yra naudojamos kampanijai“, – kalbėjo S. Skvernelio patarėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau ketvirtadienį S. Malinauskas BNS informavo pasirašęs sutartį su Estijos personalo atrankos įmone „PharmaNet“.

Pasak jo, S. Skvernelis su šia įmone yra pasirašęs sutartį ir ji tvarko štabo įdarbinimo reikalus.

REKLAMA

S. Malinausko teigimu, netrukus bus pristatytas visas S. Skvernelio rinkimų štabas ir programa bei prasidės aktyvesnė rinkimų kampanija.

S. Malinauskas premjerui patarinėjo kovos su korupcija, ryšių su Seimu ir strateginės komunikacijos klausimais.

Komunikacijos klausimais apie S. Skvernelio kaip premjero veiklą informaciją ir toliau teiks jo patarėjas viešiesiems ryšiams Tomas Beržinskas. Ryšių su Seimu sritį pasidalins visi patarėjai. Kas perims kovos su korupcija sritį, kol kas nėra žinoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų