REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo vadovų įniršis po skandalingai pasibaigusių Ispanijos Karaliaus Mindaugo taurės („Copa del Rey“) finalo rungtynių neblėsta.

Madrido „Real“ klubo vadovų įniršis po skandalingai pasibaigusių Ispanijos Karaliaus Mindaugo taurės („Copa del Rey“) finalo rungtynių neblėsta.

REKLAMA

Ispanų šalies žiniasklaida skelbia, kad karališkasis klubas į pagalbą pasitelkė savo teisininkus, pradėjusius nagrinėti pasitraukimo iš Ispanijos krepšinio lygos sąlygas.

Pranešama, kad Madrido komandos atstovai rimtai svarsto galimybę nuo 2019-2020 m. sezono rungtyniauti tik Eurolygos varžybose.

Būtent tada pajėgiausiame Senojo žemyno turnyre varžysis nebe 16, kaip buvo įprasta, o 18 klubų.

Anot minėto šaltinio, „Real“ ekipa yra rimtai nusiteikusi pasitraukti ne tik iš „Copa del Rey“ turnyro, bet ir Ispanijos krepšinio lygos čempionato.

Primename, kad dramatiška „Barcelona Lassa“ klubo pergale po pratęsimo pasibaigusiame mače, rungtynių teisėjai dvikovos pabaigoje nedovanotinai klydo net du kartus:

REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma jie neužfiksavo akivaizdžios pražangos prieš metimą iš po krepšio atlikusį katalonų klubo žaidėją Chrisą Singletoną.

Iškart po šio epizodo „Real“ gynėjas Jaycee Carrollas pelnė du taškus su pražanga išvedė savo komandą į priekį (92:93).

REKLAMA

Lemiamos atakos metu „Barcelona Lassa“ milžino Ante Tomičiaus metimą blokavo A. Randolphas.

Šį epizodą peržiūrėję arbitrai įskaitė du taškus (94:93), nors vaizdo įraše galima matyti, kaip kroato mestas kamuolys pirmiausia liečia lanką, ir tik vėliau krepšinio lentą.

„Real“ ne tik grasina pasitraukti, bet taip pat reikalauja nubausti visus tris teisėjus – Juaną Carlosą Garcia Gonzalezą, Miguelį Angelį Perezą ir Benjaminą Jimenezą.

Nors oficialūs Ispanijos krepšinio atstovai jau išplatino ataskaitą, kurioje pripažįstamos teisėjų klaidos, bei atsiprašoma komandų, „Real“ klubo tai netenkina.

Ispanijos spauda skelbia, kad dalyvavimas šalies pirmenybėse jiems generuoja tik 600 tūkst. eurų pajamų, kai vien pajamos už Eurolygos transliacijas suteikia jiems bent 4,5 mln. eurų pajamų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų