REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Milita Daikerytė (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Milita Daikerytė išgarsėjo dar vaikystėje – jos dainas mokėjo ne tik vaikai, bet ir suaugę. Vis dėlto vėliau mergina nusprendė pasukti kiek kitu keliu, ir muziką pakeitė darbas grožio srityje.

47

Milita Daikerytė išgarsėjo dar vaikystėje – jos dainas mokėjo ne tik vaikai, bet ir suaugę. Vis dėlto vėliau mergina nusprendė pasukti kiek kitu keliu, ir muziką pakeitė darbas grožio srityje.

REKLAMA

Ir nors Militai čia sekasi puikiai ir šiam darbui ji teikia pirmenybę, mergina vis dar susimąsto ir apie muziką.

Neseniai muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A“ pasirodžiusi Milita ant raudonojo kilimo pozavo kartu su seserimi.

Paklausta, ar vis dar jaudinasi pozuodama fotografams, Milita šypsojosi: „Šiais metais buvo įdomus momentas – prieš žengdama ant kilimo šiek tiek dar stabtelėjau, viduje kažkas suvirpėjo. Bet šiaip labai džiaugiuosi, kad nepraleidau dar nė vienų „M.A.M.A.“ apdovanojimų, kad dalyvauju čia kiekvienais metais. Myliu šį renginį, myliu organizatorius, ir kaip viskas yra padaryta. Aš manau, kad tai yra puikus rezultatas savo srities profesionalų.“

Ir nors abi su seserimi Silvija atrodė puikiai, M. Daikerytė neslėpė, kad dažnai tenka ruoštis paskutinę minutę.

„Aš sau pažadu, kad kitais metais ruošiuosi pusvalandžiu ilgiau, bet kažkaip vis išeina taip, kad paskambina pačios lojaliausios klientės, kurių nepriimti būtų nuodėmė, ir kurias lygiai taip pat norisi matyti ant to raudonojo kilimo su savo padarytu darbu, todėl stengiuosi niekuomet nepraleisti šios galimybės. Prioritetus bandai susidėlioti taip, kad ir mylimiausios klientės būtų paruoštos, ir susiruoštum pati“, – pasakojo grožio salono savininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikai skirtame reginyje apsilankiusi Milita teigė, kad pati muzikos niekuomet visiškai neatsisako.

„Iš tiesų pasiilgstu scenos, muzikos. Galbūt, jei tik rasčiau laiko, daryčiau tai tik dėl asmeninio intereso –  ne dėl karjeros, koncertų. Norėčiau tai daryti dėl to, kad yra gera. Iš tiesų norėčiau sugrįžti, tačiau kitokia, negu buvau anksčiau, nes per tuos 3 metus tikrai labai daug kas pasikeitė. Pasikeičiau ir aš – dabar esu visapusiškai kitokia. Būtų labai įdomu pačiai pamatyti, kas iš to gautųsi, ir kaip kitaip spinduliuočiau toje scenoje dabar“, – svarstė Milita.

REKLAMA

Žinoma mergina atskleidė ir tai, kad raginimų pasirodyti scenoje ji sulaukia ir iš savo gerbėjų – tiesa, dabar Milita save įsivaizduoja visiškai kitaip, nei anksčiau.

„Tokią, kokią aš dabar save matyčiau scenoje, abejoju, ar Lietuvos muzikos industrijoje tai būtų perkamas produktas. Nes, kaip ir minėjau, jei dabar sugrįžčiau į muziką, tai tą daryčiau tikrai ne dėl karjeros, o dėl savęs. Bet šią mintį turiu, sulaukiu vis daugiau komentarų, žinučių. Negaliu sakyti kada, ir kokiomis aplinkybėmis tai gali atsitikti, bet niekada nepalieku tos minties, nesu kategoriškai nusistačiusi prieš muziką, sceną. Tiesiog kažkuriuo momentu tie prioritetai susidėliojo kitaip“, – atviravo Milita.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų