REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį bandys antrą kartą šį sezoną įveikti Milano „Armani Olimpia“ klubą, kuriam atstovauja buvę žalgiriečiai Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį bandys antrą kartą šį sezoną įveikti Milano „Armani Olimpia“ klubą, kuriam atstovauja buvę žalgiriečiai Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis.

REKLAMA

Abi šios komandos kaunasi dėl vietos Eurolygos atkrintamosiose varžybose.

Ir Lietuvos, ir Italijos čempionai iškovojo po 8 pergales ir patyrė po 11 pralaimėjimų. Dėl geresnio įmestų ir praleistų taškų santykio „Armani Olimpia“ užima 9-tą vietą, o kauniečiai yra 11-ti.

Pirmosiose šių komandų tarpusavio rungtynėse Kaune 83:78 triumfavo „Žalgiris“. Kauniečiams „dizaineriai“ Eurolygoje yra parankūs varžovai. Juos Lietuvos klubas yra nugalėjęs septynis kartus iš devynių galimų.

Pastaruoju metu „Armani Olimpia“ išgyvena krizę – Eurolygoje sukrapštė tik 2 pergales per paskutines 11 rungtynių, dabar pralaimėjo tris mačus iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, Italijos čempionate Simone‘es Pianigiani auklėtiniai netikėtai 92:101 nusileido vidutiniokams Brindisio krepšininkams.

„Armani Olimpia“ yra rezultatyviausia Eurolygos ekipa (vid. pelno 86,7 taško), tačiau jos gynyba labai skylėta – leidžia oponentams įmesti net 86,4 taško. Tai antras blogiausias rezultatas lygoje.

REKLAMA

„Žalgirio“ puolimas prastesnis, bet gynyba daug geresnė. Kauniečiai įmeta po 79 taškus, o praleidžia – 80.

Milano krepšininkai pranoksta „Žalgirį“ pagal atkovotus kamuolius – vid. 34,8 ir 30,0. „Dizaineriai“ geriau meta ir dvitaškius, ir tritaškius.

Italijos komanda turi individualiai vieną stipriausių Eurolygos krepšininkų Mike‘ą Jamesą. Jis per tris paskutines Eurolygos dvikovas vidutiniškai renka net po 25,3 taško. Apskritai jis įmeta po 20,2, be to, atlieka 7,2 rezultatyvaus perdavimo.

Solidžia statistika gali pasigirti ir A. Gudaitis. Jis pelno 13,2 taško, atkovoja 7,5 kamuolio, renka 19,9 naudingumo balo. M. Kuzminsko kraityje – 7,7 taško, 3 atkovoti kamuoliai, iš toli atakuoja 42,5 proc. taiklumu.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+” kanalai iš viso parodys penkerias 20-to turo rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Sausio 24 d. (ketvirtadienis)

19.15 val. „Fenerbahce“ – „Olympiacos“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),

21.30 val. „Armani Olimpia“ – „Žalgiris“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“);

Sausio 25 d. (penktadienis)

18.45 val. „Chimki“ – „Bayern“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“),

19.45 val. „Budučnost“ – „Herbalife“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports+“),

21.45 val. „Barcelona“ – CSKA (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų