REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši diena daugeliui bus itin aktyvi. Teks daug organizuoti arba įsitraukti į kolegų ar draugų veiklą. Taip pat netrūks ir emocijų, visgi nevertėtų pasiduoti negatyvioms mintims.

Ši diena daugeliui bus itin aktyvi. Teks daug organizuoti arba įsitraukti į kolegų ar draugų veiklą. Taip pat netrūks ir emocijų, visgi nevertėtų pasiduoti negatyvioms mintims.

REKLAMA

Sausio d. 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Jums darbų netrūks, o kai ką teks skubiai užbaiginėti, daryti atsiskaitymus, pervedimus ir pan. Darbų negalima palikti savieigai ar atlikti atmestinai, nes dėl aplaidumo grėstų nelaimės.

Tauras

Regis, noriai pulsite į visuomeninio gyvenimo verpetą, jausitės pasiilgę šurmulio, kolektyvo, draugų. Galbūt jums teks kažką organizuoti arba būtinai dalyvauti, atstovauti.

Dvyniai

Kad būtų mažiau įtampos, šiandien patartina užimti stebėtojo, o ne aktyvaus veikėjo poziciją. Į paviršių gali iškilti tai, ką stengėtės nuslėpti. Arba laukia kažkoks įvykis, apie kurį pravartu nutylėti.

Vėžys

Emocijų kupina diena. Regis, viskas jums bus svarbu ir negalėsite abejingai numoti ranka net į smulkmenas. Vakaras žada pramoginį renginį, įdomų susitikimą. Nelengva bus tuo atveju, jei patys tai organizuojate.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Verslo reikalai neleis jums būti atsipalaidavusiems. Jei internete ieškote darbo, galite gauti pranešimą apie numatomą pokalbį. Ir per aukštas, ir per žemas jūsų savęs vertinimas gali užkliūti darbdaviui, todėl tinkamai nusiteikite.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien teks daug bendrauti, taip pat ir virtualiai. Ko tik neprisiklausysite. Regis, ir pavėluotų sveikinimų sulauksite gana gausiai, arba patys susigriebsite dar jų neišsiuntę. Gali būti, kad turėsite imtis skubaus protinio darbo.

Svarstyklės

Šiandien būkite taktiški ir teisingi. Jeigu tik pasiduosite negatyvioms emocijoms, diena bus įtempta, o ramybės neliks nė kvapo. Vakare norėsis tik ramaus namų jaukumo.

Skorpionas

Domins pramogos, renginiai. Jūsų seksualumas ir žaismingumas trauks ne vieno priešingos lyties atstovo dėmesį. Tačiau tas asmuo, kurio dėmesio labiausiai trokštate, bus užsiėmęs svarbiais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Teks kai ko rimtai imtis, net jei tesinorės išsisukti. Jei jums šiandien pavyktų užbaigti užtrukusį reikalą, pasijustumėte lyg į kalną įkopę. O jei vis dėlto numosite ranka ir į pareigas, ir į netvarką, tai vakare grauš sąžinė.

Ožiaragis

Partneriai, artimieji ragins aktyviau tvarkyti būtinus reikalus, atsiskaityti už paslaugas, vykdyti pažadus. Sulauksite kažkokio įvertinimo ar siurprizo.

Vandenis

Jeigu ruošiatės kelionei, domėsitės piniginiais ekvivalentais, muitais, draudimu.

Žuvys

Nederėtų ko nors svarbaus pradėti ar primygtinai reikalauti, o juo labiau kaltinti ir teisti. Galbūt jums atrodo, kad kai kurie jūsų lūkesčiai apvilti. Tegul tai paskatina jus mąstyti apie kitokią ateitį, siekti tobulėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų