REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Mergina lovoje (nuotr. 123rf.com)

Dienos horoskopas: išskyrė kelis Zodiako ženklus, kurių laukia didelė sėkmė

Rugsėjo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

62

Rugsėjo 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite nusiteikę susitikti su rėmėjais, bet tai nebūtinai pavyks. Spontaniškas, netikėtas susitikimas, įvykis ar nuotykis jus gali priversti keisti planus. Arba jus labai nustebins kas nors iš artimų draugų, pažįstamų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien geriausia taktika būtų likti stebėtojais ant gyvenimo upės kranto. Vis tiek nieko negalėsite paveikti taip, kaip norite. Jūsų tiesa bus iškraipoma, jūsų pastangos sumenkinamos.

REKLAMA

Dvyniai

Dieną iš kitų galite sulaukti to, ko mažiausiai tikėjotės. Jūsų nepasitenkinimas gali prasiveržti gana nekorektiškai. Tačiau tai nieko neišspręs, juolab kad pokalbiams trūks nuoširdumo ir konkretumo.

Vėžys

Regis, teks pasinervinti dėl finansinių reikalų ar dokumentų. Įveikite pagundą pirkti nereikalingus daiktus, be saiko lepinti vaikus.

Liūtas

Galimas nesusipratimas bendraujant arba lauksite ir nesulauksite aiškaus atsakymo į rūpimą klausimą. Darbe (jei šiandien reikia dirbti) venkite aplaidumo, tinkamai elkitės su įranga, elektra, o vairuodami būkite itin atidūs.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien verčiau neieškokite teisybės. Nepatartini ir oficialūs pokalbiai, nes jie gali pakrypti ne taip, kaip tikitės.

Svarstyklės

Nors jums reikės draugijos, bet nebūsite tokie pakantūs ir subtilūs, kad aplinkinių nenuvargintų jūsų kalbos, kandi kritika. Nepakenktų daugiau takto ir paprastumo. Galima spontaniška meilės avantiūra.

Skorpionas

Šiandien dėmesio reikalaus neužbaigti darbai, bet jėgų ir kantrybės jums gali pristigti. Galbūt niekaip negalėsite sulaukti reikalingos informacijos, trokštamo pranešimo, laiško ir dėl to nieko rimto nesugebėsite nuveikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien norėsis elgtis spontaniškai, neįprastai, išbandyti tai, kas dar nebandyta, kad ir kaip tam prieštarautų įprastos taisyklės ar vidinis brandumas. Arba tai, kas atrodė stabilu, staiga gali susvyruoti, sukelti abejonių.

Ožiaragis

Nusimato finansiniai rūpesčiai. Nesižavėkite abejotinais pasipelnymo pasiūlymais Pasisaugokite avarinių situacijų ir neverskite aplinkinių skubotai įsipareigoti.

Vandenis

Iš neoficialių šaltinių gauta informacija vers koreguoti ateities planus, atidėti ar paskubinti suplanuotą reikalą, susitikimą su svarbiu asmeniu ar pan.

Žuvys

Šiandien gali strigti numatyti darbai arba susirūpinimą kels nesutarimai su aplinkiniais. Jums sunku bus sutikti su kitų žmonių nuomone. Neaptarinėkite svarbių dalykų, nedarykite išvadų, nes būsite linkę klysti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų