REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha pasipiktino  (tv3.lt fotomontažas)

Vasarą aukso žiedus sumainiusi atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir jos mylimasis, krepšininkas Ronaldas Rutkauskas, panašu, gyvena tobulą gyvenimą.

42

Vasarą aukso žiedus sumainiusi atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir jos mylimasis, krepšininkas Ronaldas Rutkauskas, panašu, gyvena tobulą gyvenimą.

REKLAMA

Sėkminga mylimojo krepšininko karjera, dukrelė Adrija, nesibaigiančios kelionės... Vis dėlto Gabrielę jau ne vieną kartą papiktino internautų kalbos. Viešai viename forume diskutuojančios moterys rimtai įsiutino žinomą moterį.

„Mielosios komentatorės, mane vėl per sekėjus pasiekė žinia, kad labai daug žinote apie mane, mano šeimą, mano tėvų, mano bei vyro uždarbius. O jūs rimtai? Jums ne gėda tokiomis temomis pletkinti? Kur jūsų orumas? Jūs apie mane ir mano šeimą žinote, pasirodo, daugiau nei aš pati. Vau, dėkoju už informaciją“, – piktinosi Gabrielė.

„O tos vištos, kurios labai nusimanote apie krepšinį ir krepšininkų algas, tai siūlau geriau net nelįsti į tą virtuvę, nes skleidžiate tokius briedus, kad po to jaunieji krepšininkai, kurie kažko siekia, praras stimulą stengtis jūsų dėka. Labai liūdna, kad Lietuvos tautietės sugeba nuvertinti krepšinį, kai Lietuva yra vienareikšmiškai krepšinio šalis. Aš jums, visoms vištoms, linkiu kur nors nusipirkti gėdos jausmo ir pradėti gyventi savo gyvenimus. Nepamirškite niekada, kad gyvenime egzistuoja karma“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Apkalba ne pirmą kartą 

Tiesa, tai – jau ne pirmas kartas, kai Vashos gyvenimas aptarinėjamas internete. Dar vasario mėnesį vienoje temoje internautės viešai diskutavo apie jos gyvenimo būdą.

REKLAMA

Viename diskusijų forume sukurta tema „Lietuvaitės: prieš/po“, kurioje aktyvūs tinklapio vartotojai komentuoja apie žinomų moterų išvaizdos pasikeitimus, asmeninį gyvenimą. Šiandien viena tinklapio vartotoja pasidalijo atlikėjos G. Rutkauskienės nuotrauka, kuri sulaukė daugybės neigiamų komentarų. Moterims užkliuvo ne tik merginos išvaizda, bet taip pat ir gyvenimo būdas.

„Man atrodo Vasha kraustosi iš proto dėl nuobodaus gyvenimo. Mane net gaila jos su ta jos mergaite. Viskas ok, gražu, pagerbtina, iš tokio laisvo elgesio merginos į žmoną ir mamą transformavosi, bet tie jos vaizdo įrašai nebenormalūs... Kelia 24/7, atrodo, kad ji netiesiogiai jau pagalbos šaukiasi, pastoviai skundžiasi viskuo, jai liūdna, vieniša ir vis vyro ieško“, – komentavo moteris.

Jai antrino ir kita internautė: „Man tai irgi keista. Kas jai trukdo vienai eiti, užsiimti kažkuo? Pilna mamų, panelių, kurios gyvena, kur nėra draugių, bet neverkia. Arba ji per anksti susilaukė vaiko, nes trūksta vakarėlių ir balių, arba nežinau“, – skelbė internautė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų