REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Moterys meluoja geriau“ sezonas, o režisierius Andrius Žiurauskas pažada – „į ekranus „Moterys meluoja geriau“ grįžta su stulbinančia intriga.“ (nuotr. Organizatorių)

Jau šiandien startuoja ilgai lauktas 11 „Moterys meluoja geriau“ sezonas, o režisierius Andrius Žiurauskas pažada – „į ekranus „Moterys meluoja geriau“ grįžta su stulbinančia intriga“.

8

Jau šiandien startuoja ilgai lauktas 11 „Moterys meluoja geriau“ sezonas, o režisierius Andrius Žiurauskas pažada – „į ekranus „Moterys meluoja geriau“ grįžta su stulbinančia intriga“.

REKLAMA

10 metų žiūrovus kaustęs prie ekranų serialas, grįžta su trenksmu: nauji siužeto vingiai, nepakartojami herojai ir nekaltai magiški moterų triukai.

Pakalbintas serialo režisierius A. Žiurauskas atskleidė daug įdomių detalių, kurios šį “Moterys meluoja geriau” sezoną apvers aukštyn kojom, ir žiūrovui pasiūlys labai netikėtų siužeto atomazgų.

„Moterys meluoja geriau“ per pastaruosius 11 metų buvo režisuojamas įvairių Lietuvoje gerai žinomų profesionalų. Dabartinis serialo režisierius Andrius Žiurauskas, sakosi gerai prisimenantis, kaip įsiliejo į serialo gretas. „Filmuotis mane pakvietė pats Rolandas Skaisgirys, tačiau įrodyti visai komandai, kad esi tinkamas šiam vaidmeniui – turėjau pats. O toliau prasidėjo jau 5 metus trunkanti graži draugystė.“

Paklaustas apie aktoriaus ir režisieriaus darbo ypatumus, A.Žiurauskas neslėpė, kad aktoriaus darbas yra lengvesnis, nei režisūra, kuri reikalauja maksimalaus susikaupimo ir didžiausios atsakomybės filmavimo aikštelėje: „Man trūksta to, ko tą dieną nedarau. Kai vaidinu, man trūksta režisūros, kai režisuoju – man trūksta vaidybos“, – atviravo režisierius.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys meluoja geriau“ buvo daugelio aktorių tramplinu į platesnius vandenis ir didžiąją sceną. Turbūt kiekvienas pakalbintas praeivis pasakytų, kas yra Inga Norkutė ar Nerijus Gadliauskas. Ne per aštru būtų teigti, kad „Moterys meluoja geriau“ yra vienintelis Lietuvos TV padangėje besisukantis serialas, kuris skaičiuoja jau 11 gyvavimo sezoną.

REKLAMA

A. Žiurauskas taip pat užsiminė, kad šį sezoną seriale bus daug kardinalių pasikeitimų, tačiau pats siužetas išlaikys žiūrovo senai pamėgtą „Moterys meluoja geriau“ braižą. „ Bus visko. Ir mažų moteriškų intrigėlių, ir komiškai šmaikščių epizodų. O prie komandos prisijungus kviestiniams aktoriams – serialas tik įgaus dar didesnį pagreitį“, – teigė A. Žiurauskas, prie serialo vairo sėdęs jau trečia kartą.

Paprašytas nors kiek atskleisti naujojo sezono siužetą, A. Žiurauskas mirktelėjo, ir pridūrė, kad žiūrovas liks neišdildomai suintriguotas, „o kaip toliau vystysis pagrindinių herojų gyvenimo audros – žiūrovui teks sekti kasdien“, – intrigavo režisierius. Žvelgiant į ateitį, A.Žiurauskas taip pat užsiminė, kad naujajame sezone netrūks ir kviestinių žvaigždžių: „komedijos žanras reikalauja daug netikėtų siužeto kabliukų, todėl nauji, kad ir epizodiniai herojai, padės išlaikyti taip žiūrovo pamiltą žanrą.“

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys meluoja geriau“ savo sezoną pradeda jau šiandien, 20.30 per TV3. Nepraleiskite labiausiai šiame TV sezone lauktos premjeros.

Moterys meluoja geriau“ – jau nuo rugsėjo 18 d.! Pirmadieniais – ketvirtadieniais nauju laiku – 20.30 val. tik TV3 eteryje!

Serialu „Moterys meluoja geriau“ anksčiau negu kiti gali mėgautis vaizdo transliacijų internetu platformos tvplaypremium.lt žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų