REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis žymi naujos savaitės pradžia, o šios dienos horoskopas kai kuriems Zodiako ženklams žada itin palankią jos pradžią. Daugeliui šiandien žadama produktyvi diena, kurios metu teks priimti labai svarbius sprendimus.

Pirmadienis žymi naujos savaitės pradžia, o šios dienos horoskopas kai kuriems Zodiako ženklams žada itin palankią jos pradžią. Daugeliui šiandien žadama produktyvi diena, kurios metu teks priimti labai svarbius sprendimus.

REKLAMA

Rugsėjo 10 horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien seksis ruošti sutartis, tarpininkauti. Galima nelaukta naujiena, užsakymas ar kažkokia avantiūra. Tikėtinas ir pelningas sandoris, puikus pirkinys. Pasijusite reikalingi, vertinami, o gal ir mylimi.

Tauras

Gali tekti aiškintis atsakomybės, pareigų klausimus, sudaryti sutartis, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus. Dėl savų interesų bei naudos bus grumiamasi visomis priemonėmis.

Dvyniai

Gali būti, kad jums teks labiau susirūpinti kvalifikacija, autoritetu. Įtakingi pažįstami neatsisakys jūsų paremti, jei prireiks jų palaikymo. Jums pavyks ir tuo atveju, jei stengsitės įkalbėti namiškius prisidėti prie jūsų sumanymų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandieną būsite nusiteikę rizikuoti, šturmuoti naujas profesines, sportines ar kt. aukštumas, azartiškai siekti prizo, pripažinimo. Gali padėti įtakingas gerbėjas. Galite sužinoti intriguojamų naujienų apie savo vaikus ar mylimą asmenį.

REKLAMA

Liūtas

Nekreipkite dėmesio į vieną kitą nedraugišką repliką, drąsiai argumentuokite ir ginkite savo poziciją. Jūsų atkaklumas leis įveikti visas kliūtis. Turėtų pavykti susitarti dėl svarbių dalykų. Nusimato reformos.

Mergelė

Šiandien jums ypač svarbu bendrauti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera, autoritetas. Pravartu tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derinti nuomones, interesus, finansinius išteklius.

Svarstyklės

Šiandien imsite kurti ateities planus, svajosite apie pasiekimus ir meilę. Regis, mažai trūks arba nieko netrūks, kad pasiektumėte didesnį progresą. Pasiduokite vidiniam troškimui ir pajusite, kad pasisėmėte daug energijos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pajusite savyje daugiau ryžto, optimizmo, kils naujų sumanymų. Tai gali būti didelių darbų diena. Ji tinkama ir organizacinei veiklai, moksliniams darbams. Tikėtini susitikimai su svarbiais asmenimis, įžymybėmis.

Šaulys

Ramybės neduos neišspręsti profesiniai, finansiniai klausimai. Neoficialūs pokalbiai su svarbiais žmonėmis gali pakurstyti jūsų smalsumą. Galbūt netikėtai gausite atsakymus į tai, kad atrodė neaišku ar neišsprendžiama.

Ožiaragis

Jūsų aktyvumas pataikys į tikslą, jeigu nebus paremtas savanaudiškais kėslais. Tinkamas metas oficialiems ir neoficialiems susitikimams. Paklausykite rimto patarimo - jis žada sėkmę.

Vandenis

Palanki diena burti, gvildenti ir atskleisti paslaptis. Galite užčiuopti savo tikrąjį pašaukimą, rasti talismaną ar sutikti savąjį guru. Galite išgirsti prognozes, žadančias jums sėkmę.

Žuvys

Šiandien pajusite daugiau polėkio, šviesos savo viduje. Galite tikėtis kolegų paramos, palankaus vadovų požiūrio. Didelė tikimybė, kad įsidarbinsite, sudarysite naudingą kontraktą, gausite kreditą, imsitės reformų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų