• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Nužiūrėjimas (nuotr. Fotolia.com)

Šiuolaikinio žmogaus gyvenimas neįsivaizduojamas be veidrodžio. Pasirodę dar trečiajame amžiuje prieš mūsų erą, šiandien jie yra nepakeičiamos interjero detalės.

8

Šiuolaikinio žmogaus gyvenimas neįsivaizduojamas be veidrodžio. Pasirodę dar trečiajame amžiuje prieš mūsų erą, šiandien jie yra nepakeičiamos interjero detalės.

REKLAMA

Tačiau ne visi žino, kad veidrodis geba keisti aplinkinę erdvę: kaupti teigiamą energiją, ją pritraukti ir perduoti.

Niekada net laikinai nevertėtų guldyti stačiakampio veidrodžio prie sienos ilgąją kraštine – tokia lyg karsto padėtis itin neigiamai veikia aplinkos energiją.

Namie kabantis didelis veidrodis turi atspindėti visu ūgiu aukščiausią šeimos narį taip, kad virš galvos liktų mažiausiai sprindis tuščios veidrodžio erdvės, nes jei vizualiai “nekertama” galvos dalis arba žiūrint reikia pasilenkti – namie nelaukite laimės, gerovės ir sveikatos, be to ir sutarimo nebebus. Kinijoje, net tikima, kad prie nematomos veidrodyje kūno dalies laikui bėgant gali prikibti kokia nors liga.

Nors ir madingi senoviniai veidrodžiai, tačiau jų vieta ne namuose o muziejuose turėtų būti, būtent dėmės veidrodyje byloja, kad jo laikas atspindėti gyvenimą baigėsi. Paprastai veidrodis sugeria blogą energiją. Veidrodžiai, kuriuose atsispindėjo padarytas nusikaltimas, ypač pavojingi vaikams, nes, gyvenant šalia tokio daikto, juos persekioja naktiniai košmarai, jiems vaidenasi. Todėl veidrodžių meistrai nepataria pirkti senovinių veidrodžių antikvarinėse parduotuvėse arba pasilikti atminimui mirusio giminaičio veidrodį.

REKLAMA
REKLAMA

Veidrodis, kuriame atsispindi lova, gali tapti nemigos, išsiblaškymo, nuovargio, košmarų ir net psichikos bei atminties sutrikimų kaltininku. Jeigu pakabinsite veidrodį galvūgalyje, nenustebkite, kad po kelių mėnesių prireiks psichiatro pagalbos, jei pakabinsite veidrodį kojūgalyje – tapsite nuolatiniu vidaus ligų gydytojų pacientu. Nes miegantis žmogus būna atviras ir beginklis prieš energijų srautus.

REKLAMA

Atkreipkite dėmesį, kas atsispindi jūsų kambario veidrodyje. Jeigu jūsų kambarys užgriozdintas, veidrodis, be jokios abejonės, padidins netvarką ir visos jūsų bėdos padvigubės. Pastatykite veidrodį taip, kad jis atspindėtų gražius dalykus. Galbūt tai bus už lango augantys medžiai ar gėlės, ant lentynos stovinti graži vaza.Veidrodžio atspindys padvigubins teigiamas erdvės savybes.

Seni žmonės kalba, kad negalima valgyti žiūrint į veidrodį, taip pat žiūrėti sau į akis. Mokslininkai bioenergetikai aiškina, kad ilgai į veidrodį stebeilytis tolygu save sendinti, nes žmogaus energija, atsispindėjusi nuo veidrodžio, mažina ir netgi naikina jo apsauginę aurą. Kuo daugiau į save žiūrim, tuo daugiau netenkam jėgų.

Veidrodis vaikams itin pavojingas. Negalima vaikų iki vienerių metų amžiaus net prinešti prie veidrodžio, nes toks vaikas blogai augs, vėliau pradės dygti dantys, gali kilti problemų dėl kalbos. Saugokite ir vyresnius vaikus. Netyčia sudaužius veidrodį, juos nelaimės persekios net septynerius metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų